Mennyibe kerül a legolcsóbb cigi, és melyik az? Hány évesen kell először kell tüdőszűrésre menni?
11/f vagyok, szüleim gyűlölik a cigit.
Heti kb 3-at szívok, és nehezebb a légzésem.
hehe, édesanyámék 30 éves kor felett tették kötelezővé a tüdőszűrést. egyébként meg munka miatt lehet szükséges.
de mókás kérdés, én is arra szavazok, hogy kamu.
Inkább keress más megoldást szerintem, bicaj futás kondi deszka gitározás, játék gépeken.
[link] videót is nézd meg
Nézd meg ezeket a linkeket.
Remélem te nem fogsz így járni.
Ha beteg leszel később , drága lesz a kezelés mert a társadalombiztosítás nem fogja a káros szenvedélyek gyógyítását egy idő után 100%ban finanszírozni.
Haverokat is ezekkel szoktam bízatni
Remélem tudtam segíteni.
Esetleg ne 11 évesen kezdj el cigizni,mondjuk el se kéne kezdeni..az a legjobb.
Én 11 évesen nem a cigivel foglalkoztattam magam..én is kipróbáltam,de én 15 évesen,és nem szoktam rá,egyet elszívtam és onnantól kezdve kész,vége..többé hozzá se nyúltam!
Szerintem ne ezzel akarj keménykedni...nem leszel vagányabb,sőt ha erős dohányos leszel már a tini éveidben is akkor kb.20 évvel hamarabb halsz meg.
Ja,és valószínű hogy: szájrákod vagy akármilyen rákod lehet,a daganatodat is rossz indulatúvá fogod tenni..
Gondold meg mégegyszer hogy akarsz e cigizni,vagy hogy folytatni akarod e.
Szerintem visszafoghatnád magad,mert előbb utóbb valaki ki fog osztani...
Ja és apád és anyád előtt cigiztél e már? egy igazi kis pofonnal meglephettek volna,ha már ilyen nagy vagány vagy te kis 11 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!