Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Küldenétek bíztatást a cigiről...

Küldenétek bíztatást a cigiről való leszokásomhoz? : )

Figyelt kérdés

napi féldoboz cigi elmegy kb, sőt, 12-14szál is, holnaptól nem akarok..:D ha leköt valami, akkor nem is szoktam, csak ugye itt a nyár, és ha nincs semmi dolgom, akkor egyfolytában járok ki cigizni.. Ötletek hogy mit csináljak helyette? :D rágó, meg ilyesmi..?: D

bíztató vidókat, szavakat, mindent szívesen fogadok:)

2011. aug. 17. 22:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nekem anno középsuliban volt egy fiú osztálytársam, aki letette és nem szívott többet. Kicsit agresszívebb lett, nem tudott mit csinálni a kezével. A barátnémmal hoztunk neki egy csomó fonalat és papírt, és egész nap gyártottuk a könyvjelzőket, origami figurákat, hajdíszeket. Hétvégékre pedig gobelin volt a "házi feladata". Teljesen lefoglaltuk a kezét. Neked is hasonlót javasolnék. Foglald le a kezed és az elméd valamivel :) Ha agresszívebb lennél, meditálj egy kicsit. Ajánlom még, hogy legyen melletted egy barát, aki támogat (és nem dohányzik).

Sok sikert és kitartást kívánok neked!

2011. aug. 18. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tüdőrákba fogsz megdögleni, jobb lesz a közérzeted, több pénzed lesz értelmes dolgokra. De amúgy a többi embernek csak jó ha cigizel mert több adót fizetsz és a és azt a kevéske nyugdíjt amit kapnál se kell majd kifizetnie az államnak mert nem lesz kinek.Szóval nehogy leszokj :)
2011. aug. 20. 10:04
 13/15 anonim válasza:
tök jó hogy elhatároztad magad!:)) gratulálok:) sok sikert! :P
2011. aug. 20. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Az elhatározás: fél siker. Csak így tovább, meglátod, hogy megváltozik majd az életed. Intenzívebben fogod érezni a szagokat, zavarni fog a buszmegállóban a csikkes edény, és ha fölszáll a buszra vagy villamosra valaki, aki előtte dohányzott, az szörnyen büdös lesz, és majd azt fogod magadban gondolni, hogy hogy lehettem ilyen hülye, amikor rászoktam a cigire.
2011. aug. 20. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Régen volt ez:) És egy napot sem bírtam ki cigi nélkül.. nem jó módszer az "akaraterőből meg tudom csinálni" módszer:)

De aki hasonló cipőben jár, tudok neki javasolni egy másik módszert, 2hete nem cigiztem, és ezelőtt sokévvel volt ilyen, hogy napokig, vagy akár hetekig is nyugton kibírtam cigi nélkül :D

2012. jan. 19. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!