Küldenétek bíztatást a cigiről való leszokásomhoz? : )
napi féldoboz cigi elmegy kb, sőt, 12-14szál is, holnaptól nem akarok..:D ha leköt valami, akkor nem is szoktam, csak ugye itt a nyár, és ha nincs semmi dolgom, akkor egyfolytában járok ki cigizni.. Ötletek hogy mit csináljak helyette? :D rágó, meg ilyesmi..?: D
bíztató vidókat, szavakat, mindent szívesen fogadok:)
Nekem anno középsuliban volt egy fiú osztálytársam, aki letette és nem szívott többet. Kicsit agresszívebb lett, nem tudott mit csinálni a kezével. A barátnémmal hoztunk neki egy csomó fonalat és papírt, és egész nap gyártottuk a könyvjelzőket, origami figurákat, hajdíszeket. Hétvégékre pedig gobelin volt a "házi feladata". Teljesen lefoglaltuk a kezét. Neked is hasonlót javasolnék. Foglald le a kezed és az elméd valamivel :) Ha agresszívebb lennél, meditálj egy kicsit. Ajánlom még, hogy legyen melletted egy barát, aki támogat (és nem dohányzik).
Sok sikert és kitartást kívánok neked!
Régen volt ez:) És egy napot sem bírtam ki cigi nélkül.. nem jó módszer az "akaraterőből meg tudom csinálni" módszer:)
De aki hasonló cipőben jár, tudok neki javasolni egy másik módszert, 2hete nem cigiztem, és ezelőtt sokévvel volt ilyen, hogy napokig, vagy akár hetekig is nyugton kibírtam cigi nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!