Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki dohányzik napról...

Ha valaki dohányzik napról napra gyengébb lesz?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert van egy gyerek aki dohányzik és ki szeretném ütni!

16 éves vagyok ő 18...

Sokkal erősebb mint én de vissza akarom adni neki amiket kaptam tőle!

2009. ápr. 14. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon-nagyon gyenge példák. Nem akarlak Téged macerálni.....

De, indezeket a bagósok is csinálják és még pluszban rányomatják a dohányzást.Ha csak egy picikét is konyítanának a tudományhoz, tudnák, hogy a cigizés mennyi kárt okoz.....annak is aki akaratán kívül kap belőle.....

Amúgy nem használok dezodort és kozmetikumokat csak és kizárólag gyógytári kikevertet, autót sem és vega vagyok, tv-m sincs.

32/L

2009. ápr. 15. 16:17
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

A cigi mellett alkoholt sem iszom SOHA.

Sőt, szelektíven gyűjtöm a szemetet.

És mégis szívom a dohányfüstöt.

Ciki.

2009. ápr. 15. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Anyám egészségügyis 25 éve. Apám egészségügyis 25 éve. Mindkettő láncdohányos. Én egészségügyis vagyok, kezdő bár,de a cigi káros hatásairól MINDENT tudok, mert tanultuk. És én is láncdohányos vagyok. Na püff,ennyit a tudatlanságról. És ne nevezzen engem senki bunkónak emiatt,mert k@rvára utálom az ilyet. Soha nem gyújtok rá ott,ahol sokan vannak..nem dobálom szét a csikket, nem szemetelek. Ha valaki nem cigizik,nem gyújtok rá mellette..buszmegállóban sem gyújtok rá,terhes mellett sem, gyerek mellett sem, stb...

Nem kell feltétlenül minden dohányost fikázni, nekem semmi közöm más dolgaihoz,és másnak sem az enyéimhez..ha én tudatosan károsítom magam,az az én dolgom. És ha én ezzel nem ártok másnak,akkor nem tartozik senkire. Pláne nem érzem magam ezzel bunkónak.

2009. ápr. 15. 17:33
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

Ha mindenki így csinálná, hogy a saját lakását "hermetikusan lezárja" és csak ott cigizik,ahol nem árt másnak, akkor ok lenne.

De amikor hiába van ott egy babakocsis a villamosmegállóba, direkt rágyújt mellette vagy direkt megelőzi a séta közben a babakocsist a trógere, akkor azzal direkt, szándékosan árt a gyereknek. Ezek ellen csak törvényekkel lehet védekezni, mert a szépszó nem érdekli az ilyen fajtát. Hidd el, a Te stílusú cigarettásból van a legkevesebb és elenyésző %-ú csoporthoz tartozol sajnos. :O(

2009. ápr. 15. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább hagyd az egészet. Ne törekedj arra hogy megverd a scrácot. Ha sikerülne is nem hiszem hogy annyiban hagyná. Megvárna a haverjaival valahol és akkor még rosszabb lenne.

Persze fontos lenne hogy megtudd védeni magad és hogy magabiztosabb legyél. A legtöbb embert azért bántják a nagyobbak mert áldozatként viselkednek. Ha magabiztosabban tudsz fellépni akkor valószínüleg békén hagy előbb utóbb.

Javaslom hogy kezdj bele valamilyen küldő sportba. Rá fogsz jönni hogy a legtöbb esetben nem az erő számít, ezért nem is javaslom hogy csak azért gyúrj hogy bosszút tudj állni.

Én aikidózom ezért ezt tudom ajánlani leginkább, de ugyan olyan jó a dzsúdó, a karate , kung-fu vagy bármi.

Mire beletanulsz rájössz hogy tényleg nincs értelme az erőszaknak. Ez egy kicsit ellentmondásos, de harcművészetet azért kell tanuulni hogy soha ne kelljen használni.

2009. okt. 2. 02:09
 16/20 anonim válasza:

Nemértem...a dohányosok magukat szennyezik...más embert nem...vagy rosszul tudom?1 kis füst senkinek se ártott még meg!!

Éljen a Dohányzás

2009. okt. 23. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:

nem.. nem elég gyors ez a folyamat ahhoz, amit tervezel te kis agresszív.

Viszont érzékeinek élessége csökken. nem fog rendesen ízeket illatokat érezni, csökken a hallása is valamilyen szinten, majd a látása, de nem akkora mértékben, mint akarod.

2010. máj. 19. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de itt oltod a bagósokat ( megjegyzem én is gyűlölöm e rossz szokásukat ) és közben szétvernél valakit? Hogy fér ez össze? És hogyan passzol mindez ahhoz, hogy hogyan ítéli meg az égi ítélőszék?

Tudod, srác van a pokolban egy bugyor, a képmutatóknak.. jó mélyen, csak hogy meg ne fázzanak.

2010. máj. 19. 16:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Bagósimádónak: a dohányosok mások egészségét is kockára teszik, a belélegzett füst sokkalta ártalmasabb, mint a szűőn át beszívott.

Ha legközelebb kezedbe veszed a dobozt, olvasd el az összetevőket:

nehézfémek, és rengeteg méreganyag van bennük, amik mind erősen ártalmasak, ráadásul valamennyi oldódik a tüdő kis bolyhocskáit fedő nedvességben, ezáltal gyorsan beépül és roncsol.

Egyébként a cigarettában termőhelytől függően különböző mennyiségű radioaktív anyag is van, ezek a kb 1000(!) celziuszfokos hőtől felszabadulnak, és ugye azt tudod, hogy az atom rákot okoz..

2010. máj. 19. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
ennyi marhát
2011. ápr. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!