Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az elektromos cigiről?

Figyelt kérdés
Legfőképp azoktól kérdezem akik használják, vagy használták már, eme dohányzási módszert. És szeretném még azt is tudni, hogy tényleg olcsóbb-e a sima cigitől, illetve lehet-e patron nélkül szívni, vagy úgy hogy nikotint nem juttatunk be a szervezetbe. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 30. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak nikotinmentes patronok hozzá, ebben biztos vagyok. De hogy mi értelme, azt nem értem. Nekem vagy rendes cigi, vagy semmi, az elektromos nem
2011. júl. 30. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
*nem ugyanaz.
2011. júl. 30. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nekem nem a cigi helyettesítésére kellene, hanem a vízipipáéra, és azért gondolkozok a dohányzás eme alternatívájára, mert nem a nikotin, hanem a füst rabja vagyok. :)
2011. júl. 31. 06:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Vettem 5 rugóért egy ún. E-healt cigit, hát rá 2 napra ajándékba odaadtam spanomnak.. borzalmasan rossz íze volt az enyémnek, valami vaniliás patront kaptam hozzá, ami alapból erős volt... Beleszívtam, és a pofám tele lett folyékony nikotinnal, utána 5 órán át öblítettem a számat, aztán rájöttem hogy szép lassan kell szívni, de utána is nagyon rossz íze volt... NEM ÉRI MEG!
2011. júl. 31. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet venni nikotinmentes patront,az a dohányzásfüggőknek készült,de vp helyettesítésére is alkalmas,ha Te valóban a "füst rabja" vagy! :)

Állítólag csak vízgőz,úgyhogy nem káros!

Lehet venni különböző ízekben,pl:csoki,cigi(!),vanília,cseresznye,stb.

Patron nélkül nem lehet szívni,hiszen akkor nem lenne "füstje",mert a patronban van a víz,olykor nikotinos víz,amit "elgőzölögsz"!

Biztos találsz majd kedvedre valót! :)

2011. aug. 2. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Az elektromos cigiből gőz távozik ha jól tudom, nem füst.

Légy a gőz rabja :)

2011. aug. 3. 09:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat!
2011. aug. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!