A legtöbb ember kék bond-ot szív mi olyan jó benne én már kóstoltam mde k*rva szar a másik felük meg kék multit szív az meg drága és szar mondjátok el mi a jó benne
2011. júl. 26. 00:29
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem dohányzom.
2011. júl. 26. 00:49
2/8 anonim válasza:
Nem tudom elmondani hogy mi jó benne (én is kék bondot szívok) egyszerűen rászoktam és a többitől vagy hányingerem van, vagy kaparja a torkom.... nekem az jön be a legjobban, nem tudom megmagyarázni hogy miért
2011. júl. 26. 01:05
3/8 anonim válasza:
Kék bond:OLCSÓ
Kék multi:-
passz én egyik felükhöz se tartozom:DD(ált pallmallt v piros multit szivok)
2011. júl. 26. 04:17
4/8 anonim válasza:
Jó kérdés ... én sem tudom, miért ezt a kettőt szívom leggyakrabban. :D Szeretem őket, de általában spórolok, és kék Bondot veszek. Ha jobban állok anyagilag, akkor Davidoffot (ami örök kedvenc), vagy sima/slim PallMallt. Kék Multit meg apu szokott hozni nekem, mert ő meg évek óta Multit szív, csak pirosat.
2011. júl. 26. 07:00
5/8 anonim válasza:
A bondot azért szívják mert olcsóbb és nem annyira rossz.
A multit meg azért szívják sokan mert finom, én is azt szívok.
2011. júl. 26. 12:49
6/8 anonim válasza:
A Bondot tényleg azért szeretik sokan, mert olcsó, és az olcsó cigik közül ez az egyik legjobb egy felmérés szerint, de ízlés kérdése kinek mi jön be nyilván. Most amúgy a Viceroy dobozai új design-t kaptak, nekem kifejezetten tetszik, -bár nem szeretem a Viceroyt- de talán azért, hoyg többen vegyék a Bond helyett. Ezt tudom elképzelni.
Amúgymeg ha megnézzük, a Bond 560 ha jól tudom...a Davidoff új ára 600. Ha valaki ad a minőségre, negyven forintot kell rádobnia, ami semmi szinte, és Davidoffot vehet, ami fényévvel jobb a Bond helyett. De ha valakinek a Bond jön be, bondot, vagy Multit fog venni.
2011. júl. 26. 16:04
7/8 anonim válasza:
a multi drága? 570 forint. a bond 560. hatalmas külömbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!