Az nagyon rossz és káros ha 14 éves koromban kezdtem dohányozni?
Figyelt kérdés
14 évesen kezdtem,de akkor még nem is tüdőztem és csak néha-néha szívtam.most 16 leszek. Ez nagyon rossz és hamar rákom lehet?2011. júl. 19. 13:32
11/14 anonim válasza:
Ha hatalmas szerencséd lesz és nem leszel tüdőrákos 30 éves korodban akkor is úgy fogsz kinézni mint egy 70 éves öregasszony.. tehát szerintem ez így nagyon nem jó. de hogy szereztél cigit 14 éves korodban???
12/14 anonim válasza:
tesó pasijának nagyapja 11 éves kora óta cigizik most 91 semmi baja,tdeje tiszta xD :)
13/14 anonim válasza:
de azzé nem ajánlom a cigit! :S. van ötletem hogy szokj le!!! nemtom mennyit szívsz..... de egynap szívj cigit ahogy szoktál aztán kevesebbet és kevesebbet... :)
14/14 anonim válasza:
ne akarj rászokni a cigire nem egészséges egyre drágább lesz és ráadásul semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!