Elfogyott a cigim, éjjel 1 óra van, szal semmi sincs nyitva, mivel tudom csillapittani a cigaretta utáni vágyat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 00:45
1/11 anonim válasza:
Igyál sok hideg ásványvizet. Akkor is ha nem szereted. Talán, olyan mintha lekötne, legalábbis nálam ez van, bár én még annyira nem vagyok nagy dohányos, 1 szál naponta elég.
3/11 Gress válasza:
De tényleg miért nem alszol inkább?:D
5/11 anonim válasza:
vagy tesco, vagy kocsmák, éjjel-nappalik
6/11 A kérdező kommentje:
Benzinkút itt nincs!Sajna,csak messze,tesco sincs a környéken,én egy szlovákiai magyar faluban élek!..xD..ja a kocsma már rég bezárt itt!!..hehe
2011. júl. 19. 01:57
7/11 anonim válasza:
haha nekemm Djarum Blackem van::)) amm egyél,igyál,aztán feküdj le aludni:)
8/11 anonim válasza:
És kit érdekel mid van? Nem jobb cigi az mint mondjuk a Multi
9/11 anonim válasza:
Ha nem bírod ki reggelig, akkor függő lettél sajnos! :(
10/11 anonim válasza:
húúú nem fogod túlélni...ugyanmár..Feküdj le aludni és kész.Csak nem halsz bele ha éjjel 1-kor nem tudsz cigizni.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!