Ki tanítja meg nekem használni a bongot? Fizetek érte.
megtanítalak ingyen :)
-mindegy milyet veszel amennyid van lehetőleg 50 cm körülit akkorát amekkora a tüdőd xD
-2 fő része van az üveg és a pipa
-beletömöd a füstölni valót amit összedaraboltál a pipába úgy h kitöltse teljesen de nem túl tömörre csak úgy szellősen
-kifújod a levegőt
- lángot tartasz a pipa megtöltött része elé legjobb a sima gyújtóé és elkezded szívni míg az üveg nyakáig nem ér a füst ekkor a pipát kihúzod és a üvegben lévő füstöt teljesen letüdőzöd
váljék egészségedre :)
Köszönöm a választ! Az a baj, hogy annyi apró részlet van, amiről fogalmam sincs...
A boltban rengeteg féle volt, kérdezte az eladó, hogy milyen kellene, de nem tudtam válaszolni. Műanyag vagy üveg? Mi a különbség? A méretnek van jelentősége?
Ebből tanulhatsz:
Köszönöm a videót! Küldtem üzenetet de nem érkezett válasz.
Van a bong oldalán egy pici lyuk, azzal mit kell csinálni?
Miért kell kihúzni a pipát miután jön a füst?
Azért hogy ami a testben van azt ki tudd szívni...
12/F
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-14 16:11
Voltam előbb...
1: Szívod addig míg majdnem tele lesz a tűdőd.
2: Mikor már ézed hogy "majdnem", akkor szépen kiveszed a pipát és kifújod a füstöt.
3: vissza teszed a pipát a lyukba és elfolytod tőle a levegőt hogy ne pazarold a kendert/dohányt.
Ennyi lenne...
12/F
Köszönöm a választ!
Hogyan fojtom el a levegőt??? Mitől nem pazarlom az anyagot?
Az egész folyamat egyetlen egy levegővétel (jön a füst+letüdőzés)? Hogy lehet nagy adagot letüdőzni, ha már eleve beszívtam egy csomó levegőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!