Lánc dohányos lennék?
Figyelt kérdés
Naponta olyan 7-8 cigit szívok el kb. de el tudnék szívni sokkal többet is akár 2 dobozzal is naponta ha anyukám megengedné. de nem vesz annyit soha. de ha elmegyek buliba, vagy a haverokkal kiülünk valahova akk egy pár óra alatt simán elmegy 1 - 1,5 dobozzal. mindig ilyen 5 percenként gyújtok rá akk. ja és 17 éves vagyok.2011. júl. 9. 18:09
11/11 anonim válasza:
inkább keress más pótcselekvést, kondi bicaj futás úszás bármi jó.
Esetleg játsszál a gépen cs, ut, flatout2.
Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.
Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni, újra olyan lesz mint régen.
[link] videót is nézd meg
[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.
Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.
Remélem tudtam segíteni.
Kérdező írtam privátot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!