Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigarettatol hizok vagy fogyok?

A cigarettatol hizok vagy fogyok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szokott hatással lenni a dohányzás a hízásra/fogyásra, tényleg csak leszokásnál, ahogy írták. Én csak azt tudom javasolni hogy mozogj sokat, hogy izom legyen rajtad, mert ahogy írtad a zsír nem marad meg. Amúgy sem esztétikus.
2009. márc. 27. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:

A cigi fogyaszt, a csontvázak igen karcsúk! :)

Viccet félretéve, szerintem nem hízlal, és nem fogyaszt. Ismerek igen kövér láncdohányost is nem egyet.

Aki eleve gyenge, sovány, annak nem hiszem, hogy jót tesz, ha még cigivel is gyengíti magát. Bár 2-3 szál tényleg nem sok, de általában ez szaporodni szokott, ahogy telik az idő.

Én a helyedben inkább egészséges, és egyben tápláló ételeket ennék, (pl. sok húst, tejterméket, ha bírod, riszt, krumplit, gyümölcsöt pl. magas kalóriaértékű banánt, zöldséget) és próbálnék konditeremben (hozzáértő edző segítségével) erősíteni.

2009. márc. 27. 16:23
 13/16 A kérdező kommentje:
megehesztem:)
2009. márc. 27. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem!Ha valaki duci nem jelenti azt hogy nem cigarettazik vagy forditva,aki sovany annak jol mukodik az anyagcsereje,oruljon,amig lehet,sajnos visszafordulhat!!!
2009. ápr. 1. 14:49
 15/16 anonim válasza:
54%
Sztem.egyiksee mer má 2 éve cigizek folyamatosan és eddig még nem vettem észre h fogytam volna. De kinél h van. L/14
2009. ápr. 19. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Fogysz, de nem ugy mint egy dietatol!

-Neo

2009. máj. 6. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!