Mennyi cigarettát lehet csinálni egy 40g-os cigaretta dohányból?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:22
1/10 anonim válasza:
Kb. 40 szálat, de ez attól is függ, hogy mennyire száraz a dohány, illetve, hogy mennyire tömöd meg a hüvelyeket.
:)
3/10 anonim válasza:
1.válaszíró:
Nézd, egy doboz cigi nagyátlagban egy ötszázas, így meg, ha hüvelyt 150ft körül veszel, akkor is megéri "cigigyárosnak" lenni...
:P
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi,és milyen dohányt ajánlotok én pall mall-t szívok 0.3-at.
2009. márc. 26. 21:48
5/10 anonim válasza:
Én a harmónia dohányt ajánlom. Elég finomra van vágva és az íze is jó. Hüvelyt ízlés szerint válassz, az nagyon el tudja b@szni. A Gizah termékcsalád nekem bejött.
6/10 anonim válasza:
Én Primus Cherryt szívok, tök jó az illata, legalábbis, még azok is mondták, akik egyébként nem dohányoznak.
Hüvelyből pedig csak fehér végűt szívok, mert a barna füstszűrős hüvelyek általában sz*rok.
7/10 anonim válasza:
Bocs az offolásért,de a hüvely az pontosan mi? A rizla (a papírka),vagy a füstszűrő,vagy ez egyben?
8/10 anonim válasza:
Ez egyben. pontosan olyan, mint ha egy cigiből kiszórnád a dohányt. Ami megmarad, az a hüvely. A rizla megint más, abból nem olyan cigit tekernek:)
9/10 anonim válasza:
van mikor cherry-vanilia ízesítésűt veszek [azt hiszem primus a márka.. nem emlékszem, mert már kidobtam a csomagolást, és nem néztem meg..]
most kék golden gate-t töltögetek.. :D
10/10 anonim válasza:
nekem a taste nevü jön be(feketeribizlis meg vaniliás de az előzőt többször vettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!