Tetszik ez az ötlet?
Egy műanyag palackot töltsünk félig olyan vizet,amiben dohány ázott,magyarul a víz nikotinos legyen,és a palack kupakját 2-3 helyen szurkodjuk ki,majd tegyünk mindegyik lukba 1-1 szívószálat,majd az egész kupakra egy réteg alufóliát,s arra egy izzó széndarabot. A flakont a kupaktól számított 3-4 cm-re lukasszuk ki,abba is tegyünk egy szívószálat,s azzal fogjuk szívni. Ha a "füstöt"(vízpára,gőz) vissza akarod fújni,akkor keverhetsz a nikotinos vízbe glicerint!
Nos ez a dohányzási forma azért jobb,mert nincs benne kátrány,se szén-monoxid,csak nikotin.
Esetleg penészgombát akarsz a tüdődbe? Amúgy a szívószál megolvad az izzó széndarabtól...
Inkább szokj le, amíg lehet. A nikotin nem egészséges!
Penészgombát?
Akkor a vízipipától is azt kapsz??!!
"A nikotin vízben nagyon könnyen oldódik, valószínűleg az egészet ki lehet vonni, míg elszívva nagyjából a dohány n-tartalmának a fele kerül a szervezetbe. Miközben kb 2 cigibe valót főztem és vártam, mintha ciánkapszula megevésére készültem volna. Tudtam, hogy ebbe simán belehalhatok. Légzésbénulás, testhő lezuhan, sokk, miegyéb."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!