Hol lehet kapni pina coladas cigarettát szigethalom, soroksár, csepel, erzsébet közelében?
Figyelt kérdés
Mennyib kerül? És egyáltalán jó?2011. jún. 19. 16:58
1/6 anonim válasza:
elég gagyi
csepelen a szent imre téri trafikban kb egy éve még lehetett kapni, nem tudom mennyibe kerül
2/6 A kérdező kommentje:
ot ahol újságok is vannak a busznál, vagy a hév mellett? és tényleg pina colada beütése van?
2011. jún. 19. 18:43
3/6 anonim válasza:
én tescoban szoktam veni dohányárusnál...a pina colada nem tudom milyen, én a mangosat szeretem. am 490 Ft
4/6 anonim válasza:
A szent imre téren most is lehet venni pina coladas cigit, az iskola felé néző oldalon a boltban, az órától egy 3 méterre.
5/6 A kérdező kommentje:
a kossuth lajos gimnáziumnál? vagy melyikre gondoltál? :SS
2011. jún. 20. 17:55
6/6 anonim válasza:
Europark-nál van egy zöldséges.Van egy nagy kirakat,ahol van mangós is meg pina colada-s is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!