Balazs20110110 kérdése:
Kinek mennyire vált be a nikotinos rágó/tapasz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 11:48
1/8 anonim válasza:
Semennyire.
Ugyanúgy dohányzom.
Mert nem csak a nikotin hiányzik, hanem maga a dohányzás is.
2/8 anonim válasza:
szerintem e-cigivel többre mész.
3/8 anonim válasza:
Nem érnek semmit. Nem kell helyettesíteni a cigit semmivel csak abba kell hagyni. Mielőtt bubogna bárki, 20 év után szoktam le, minden nélkül, ennek 1 éve.
4/8 anonim válasza:
Tevékenységét nem potolja .Nem hatásos.
5/8 anonim válasza:
Nekem se vált be. Én még rosszul is voltam tőle, pedig 2-3 éve dohányzom. Soha többet... ha le akarok szokni, magamtól is sikerülni fog.
6/8 anonim válasza:
Nekem használ a nikotinos rágó,pedig erős dohányos voltam. A lényeg hogyha elkezded szedni akkor már egyáltalán ne dohányozz aznaptól, ha 1 kicsit is megkívánod a cigit akkor azonnal vegyél be 1 rágót és 5 percen belül megszűnik a késztetés. Ha mégsem akkor mégegyet és akkor garantáltan nem fogod kívánni a cigit:) (1-1,5 óráig amíg a rágóból oldódik nikotin) Pár hét után pedig el lehet kezdeni csökkenteni, és átállni sima rágóra szép lassan, aztán pár hónap után már az se kell:)
7/8 anonim válasza:
te igy csinaltad, vagy csak kozeli hozzadtartozotol, ill nem jottek az elvonasi tunetek.. en ettol felek ha jonnnek akkor nagyon, mar egyszer leszoktam regebben
8/8 Agnes0125 válasza:
A nikotin pótlására alkalmas, ha a cselekvés hiányzik, csinálni kell egy teát, vizet inni. Én ma kezdtem el. Bízom benne,hogy sikerül. Mindenkinek azt kívánom, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!