Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigivel kezdjem?

Milyen cigivel kezdjem?

Figyelt kérdés

Anyámmal élek ő tudna nekem adni Bond ot vagy kék Szofit(Bocs nem tudom leírni :)

Tudnák venni is, mondanátok olyan cigit ami nem nagyon erős de nem is szar minőségű?

2011. jún. 10. 20:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
jo h ez a legnagyobb gondod h Bond v Sofi...
2011. jún. 11. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Kék Lucky, Kent silver, Marbi gold, fehér/világoskék dunhill stb. Én amikor elkezdtem, kék pall mall-el indítottam onnan felfelé, ma már csak fekete dunhill/piros lucky kombináció közt váltogatok. Egyébként próbálj ki sokfélét, előbb utóbb megtalálod melyik illik hozzád.
2011. jún. 11. 22:05
 23/28 Francesca05 válasza:
Ne kezd el, nagyon nehéz utána róla leszokni.én is 6 évig szívtam,és nem volt könnyű letenni.
2011. jún. 12. 21:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Richard Dawkins megírta Az önző gén című könyvében ennek a mechanizmusát: evolúciós szempontból a káros szenvedélyek azt jelentik, hogy aki ezeknek hódol, azt bizonygatja öntudatlanul, hogy lám, olyan jók a génjeim, hogy hiába füstölgök, még az sem árt nekem! Még az ilyen dolgok is kódolva vannak genetikailag. Ez egy végtelenül ősi és primitív késztetés, ezért sem szabad engedni neki.
2011. jún. 12. 21:51
 25/28 anonim ***** válasza:
hülye vagy fiam de nem baj. Kezd mondjuk valami jó kis piros ukrán cigivel. Hátha attól megutálod majd
2011. jún. 13. 13:07
 26/28 Ice-T válasza:
Nem csoda, hogy ilyen hülye vagy! Akinek ilyen anyja van! Milyen anya az aki cigit ad a gyerekének? Tessék kezd csak el drága gyerekem majd én adok neked! Borzasztó! Azt hiszed az egészség mindig természetes velejárója az életnek? Inkább sportolj, azzal többre mész mint a cigarettával!
2011. jún. 13. 16:15
 27/28 anonim ***** válasza:

előző: nekem anyukám 12 évesen odanyújtotta az övét hogy ha ki akarom próbálni, itt tegyem ne a háta mögött... érdekes módon azóta egyetlen alkalommal SEM szívtam cigit és nem is akarom mert utálom az egészet ahogy van

17/f

2011. jún. 19. 14:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Szürke Dunhill!
2011. júl. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!