Milyen cigivel kezdjem?
Figyelt kérdés
Anyámmal élek ő tudna nekem adni Bond ot vagy kék Szofit(Bocs nem tudom leírni :)
Tudnák venni is, mondanátok olyan cigit ami nem nagyon erős de nem is szar minőségű?
2011. jún. 10. 20:19
21/28 anonim válasza:
jo h ez a legnagyobb gondod h Bond v Sofi...
22/28 anonim válasza:
Kék Lucky, Kent silver, Marbi gold, fehér/világoskék dunhill stb. Én amikor elkezdtem, kék pall mall-el indítottam onnan felfelé, ma már csak fekete dunhill/piros lucky kombináció közt váltogatok. Egyébként próbálj ki sokfélét, előbb utóbb megtalálod melyik illik hozzád.
23/28 Francesca05 válasza:
Ne kezd el, nagyon nehéz utána róla leszokni.én is 6 évig szívtam,és nem volt könnyű letenni.
24/28 anonim válasza:
Richard Dawkins megírta Az önző gén című könyvében ennek a mechanizmusát: evolúciós szempontból a káros szenvedélyek azt jelentik, hogy aki ezeknek hódol, azt bizonygatja öntudatlanul, hogy lám, olyan jók a génjeim, hogy hiába füstölgök, még az sem árt nekem! Még az ilyen dolgok is kódolva vannak genetikailag. Ez egy végtelenül ősi és primitív késztetés, ezért sem szabad engedni neki.
25/28 anonim válasza:
hülye vagy fiam de nem baj. Kezd mondjuk valami jó kis piros ukrán cigivel. Hátha attól megutálod majd
26/28 Ice-T válasza:
Nem csoda, hogy ilyen hülye vagy! Akinek ilyen anyja van! Milyen anya az aki cigit ad a gyerekének? Tessék kezd csak el drága gyerekem majd én adok neked! Borzasztó! Azt hiszed az egészség mindig természetes velejárója az életnek? Inkább sportolj, azzal többre mész mint a cigarettával!
27/28 anonim válasza:
előző: nekem anyukám 12 évesen odanyújtotta az övét hogy ha ki akarom próbálni, itt tegyem ne a háta mögött... érdekes módon azóta egyetlen alkalommal SEM szívtam cigit és nem is akarom mert utálom az egészet ahogy van
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!