Hogyan kell szívni a füvescigit?
nem segítek. főleg az első kérdésre való válaszod miatt.
nem veszed komolyan az egészet.
seggbe basznak a gumibottal
az orbán kormány bosszút forral
ne szívjál füvet mert olyan leszel mint én.
Ha már szeretnéd csinálni, csináld okosan!
-Legyen veletek egy tapasztalt társ!
-Ne ismeretlenekkel szívj! Csak olyan emberekkel szívj akiket ismersz és megbízol bennük.
-Ne légy mohó! Inkább 2 részletben szívjátok el. Elsőre sokan behánynak, mert nem tudják hogy lassabban fejti ki a hatását.
-Legyen biztonságos a környezet! Így nem fogsz azon parázni, hogy jajj egy rendőr(amit valószínűleg csak haluzni fogsz a para miatt)
Iskolában és környékén SZIGORÚAN TILOS! Szülők ne legyenek otthon! Érdemes előre betekerni ha a természetbe mentek.
-Alkoholt ne vagy nagyon keveset igyatok mellé! Lásd egyes pont!
-Cukros cuccokat én kerülném a helyetekben, mert lehoz róla. De folyadékot vigyetek mindenképpen!
-Ne tegyetek bele túl sok dohányt! Ad 1 elnyomja az ízét, ad 2 rosszul lehet tőle lenni.
A dílerek biztosan le akarnak majd húzni hiszen kezdő vagy ezért inkább előre szerezzétek be a füvet minthogy aznap este kelljen rohangálni és 2500-be megvenni a 0,5-öt. Nyugodtan mondj nemet a dílernek ha nem tetszik az ár vagy az áru. De legjobb ha ezt egy tapasztaltabb emberre bízod.
Én nem szívok, de sok barátom igen, onnan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!