Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akik otthon töltik a cigarettá...

Akik otthon töltik a cigarettát, jobban kijönnek anyagilag így vagy kb ugyan ott vannak?

Figyelt kérdés

Utóbbi időkben megszorult a család anyagilag, és gondoltam, ha már dohányzom, keressek vmi olcsóbb megoldást... ezért érdekelne ez annyira...

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. jún. 9. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én félautomata sodrógéppel csinálom a cigit. Zöld gizeh papír, zen szűrő, világoskék tilbury vagy kék szofi dohány. Így jön ki egy doboz kb. 250-260Ft-ra. Azt még hozzá kell tenni, hogy töltős/sodrós cigiből nem lehet gyengét csinálni. Pl. aki narancsságra szofit vagy ilyesmit szívott annak az elején elég erős lesz.
2011. jún. 12. 07:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat, meggyoztetek :))) En kek PallMall parti vagyok, de baratomeknal szivtam mar toltott cigit, es vegul is jobb :) meg ahogy irjatok, olcsobb is :))

Koszonom meg egyszer nektek :)

2011. jún. 12. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki Golden Gatet tölt. Mikor még boltit vettem, akkor is a kék Golden Gatet vettem, most ugyan azt töltöm, fehér ugyan ilyen filterbe. Én speciel nem érzek különbséget köztük. Szerintem nem erősebb mint a bolti volt.

Persze nem tudom, hogy kék Pall Mall dohány van-e, de talán érdeklődjél a trafikosnál, hogy melyik a leg gyengébb dohány.

Vagy először csak kis csomaggal vegyél, ha az nem tetszik, akkor vegyél másik fajtát ugyancsak kis csomaggal. Majd ha megtaláltad a megfelelőt, akkor vegyél csak naggyal.

2011. jún. 12. 18:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Ismerosomek Szofit toltenek, es az egesz jo :))
2011. jún. 15. 12:06
 15/20 anonim válasza:

én is félautomata sodrógéppel töltök. a gép egy ezres volt.

egy tibury dohány kb 600 forint, 40 gramm. egy zöld ocb papír 50 forint. egy 200 darabos szűrő csomag 250 forint.

egy cigibe még kevesebb mint 1 gramm dohányt teszek, mert ha nagyon tömény nem lehet rendesen szívni. egy cigi kb 17 forintra jön ki. de van pl a santana dohány ami szintén egész finom és az 350 forint. bőven jobban jön ki. 1-2 kartonnál már szerintem simán visszajön a sodrógép ára is.

2011. jún. 17. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
SZerintem mindenki jobban járna, ha nem dohányozna, nem halna meg rákban, és havi plusz hatvanezre lenne.. de ti tudjátok...
2011. jún. 28. 21:02
 17/20 anonim válasza:
72%

szerintem meg mindenki jobban járna ha az emberek tudnának egy kicsit toleránsabbak lenni, mert nem a te pénzed és ha városban laksz nem is a passzív dohányzás fog megölni, szóval kb mindegy az egészséged és a pénzed szempontjából is. a nyugdíjunkat nem kapjuk meg, mert a dohányosok átlagéletkora 65 év. adót többet fizetünk. te aki nem dohányzol csak jobban jársz vele, mégis fikázol minket. a melegeket meg lassan mindenki tolerálja. szerintem meg ez az undortó.

a végére egy gondolat. te még sosem tapasztaltál meg semmit, amiért érdemes lenne meghalnod. valószínűleg sose fogsz. a dohányosok tisztában vannak vele, hogy ezek a kis díszsorba rendezett katonák meg fognak minket ölni. de engem megbabonázott a szirén éneke. ezért nem akarom letenni a cigit. a halál a szépséggel csábít magához.

2011. jún. 28. 22:10
 18/20 anonim válasza:

Szia! Tudom régi kérdés, és sokan is válaszoltak, de még mindig most is olcsóbb a dohány, és mivel mindegyik erősebb, mint amit én szívtam, így kevesebbet is szívok belőle.

A trafikosok nem igen tudják, h melyik a gyengébb, inkább max. azt, h mit visznek jobban a nők, pláne, ha nem dohányos az eladó, én legalábbis újként így jártam nem egy helyen.

Elég sokat keresgéltem, mivel én pall mall slimes voltam...és nekem a primus multifilteres hüvely, és a kék primus dohány jött be legjobban, szoktam még rá venni daniel ross szipkát is...és szinte olyan, mintha pall mallt szívnék, persze nem aroma terén.

Nekem egy 40 grammos primus, ha sokat is szívok, akkor is 2-3 napig legalább kitart...egyébként colombus töltőt használva kb. 50-60 szál jön ki belőle.

2013. febr. 5. 23:55
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 17-es, én meg a hozzád hasonló homofóbokat tartom undorítónak!

Mellesleg elég szánalmas embernek tűnsz, mert túl gyenge vagy leszokni a bagóról, de te inkább megpróbálod vagány, bátor dolognak beállítani, amit csinálsz. Pedig hidd el nekem, mindenki átlát a szitán.

És ha mindenképp meg akarsz dögleni, miért kell még a családtagjait egészségét is tönkretenni?

2013. jún. 28. 20:45
 20/20 anonim válasza:
Kedves 19! Az eszedbe sem jutott, hogy a 17-en nem gyenge a leszokashoz, hanem egyszeruen nem akar?
2014. márc. 19. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!