Korányi kórház második emelet! Kérjél sötétkék Bond-ot a végstádiumosoktól!
2011. jún. 2. 20:41
2/13 anonim válasza:
nekem a tapasztalatom hogy az első nem titkolja hogy bzi.
Egyébként meg: amikor még anno arany marlborot szívtam észre se vettem hogy milyen szar az íze, aztán átálltam pirosra, annak már egy fokkal jobb volt, de aztán letettem a marlbororól, mert megnövelik megint az árát, és nem olyan nagy valami, akármekkora neve is van. Talán a piros ami tényleg nem rossz, minimálisan jobb az átlagnál.
Na most: a kék multifilter nagyon jó középkategóriás cigaretta szerintem, én szeretem, nem drága, pont jó erős, kellemes az íze, és fél doboz után se lesz kommersz íze.
Én mostanság kék philip morrist szívok.
2011. jún. 2. 21:07
3/13 A kérdező kommentje:
Első köszönöm..
Második! Teljesen egyetértek, én is a Kék multit nagyobbra tartom, sőt kezd visszakerülni az első helyre.!
2011. jún. 2. 21:10
4/13 anonim válasza:
Kék multi az arany marbinak nem komálom az ízét
2011. jún. 2. 21:10
5/13 anonim válasza:
A második vagyok: Ha a kék multi bejön, akkor én tennék egy próbát a kék philip morissal, az dettó ugyan olyan, talán egy kicsit tovább ég, de nem biztos, elhet hogy pont fordítva. Egyébként meg én az idő folyamán arra jöttem rá, hogy nem éri meg 800 Ft-t elverni egy doboz cigire, mert csak az egészségedet rombolod, és nincs nagy kölünbség az 590 Ft-s cigi, meg a 800 fs cigi között. ezért nem veszek dunhillt, a kék multi meg nekem mindig is noumber one volt, a két ezres évek elején volt nagyon faszaíze, az arany marlboronak meg sose jött be az íze:%
2011. jún. 2. 21:21
6/13 anonim válasza:
Már 6 éve nem dohányzom, de nekem pont fordítva jött be arany marbi, és a kék multit annyira nem szerettem. A piros marbit meg egyáltalán nem.
2011. jún. 2. 21:57
7/13 anonim válasza:
koporsó szeg, vagy koporsó szeg?????????
2011. jún. 3. 11:44
8/13 anonim válasza:
danika444: köszönjük, de több élelem jut neked, és ráadásul nem kell majd a nyúgdíjunkért dolgoznod (és a túl népesedés gon dját is megoldja) ha mi dohányzunk. Azért írtam a nyúgdíjat, mert biztosan 12 év körül vagy még, majd mikorr ami odajutunk hogy...és te oda hogy...
2011. jún. 3. 16:45
9/13 anonim válasza:
hogyafaszba nelenne mar kulombseg egy 560-as es egy 800-as cigi kozott?uram isten..-.- facepalm
amugy a multi csoro..a marbinak meg kaszaltfu ize van..a szurke kek dunhillal jarsz a legjobban..
2011. jún. 3. 18:50
10/13 anonim válasza:
Ugyanmind1, hogy 570 vagy 650. De nekem ennek ellenére is a Multi jött be:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!