Mennyi az esélye hogy valaki felépül tüdőrákból?
bocs,(84)
köszönöm a kommenteket
Aki azt irta, hogy nincsenek csodak, az NAGYON teved!
Az emberi test kepes a felepulesre, barmifele betegsegbol, serulesbol.
A net tele van emberek csoda-torteneteivel.
Valaki repulogep szerencsetlensegben eltorte a gerincet. Az orvosok persze azt mondtak soha nem fog se jarni, se beszelni, se semmit. Kevesebb egy even belul a sajat laban topogott ki a korhazbol.
Egy nonek akkora tumor volt a hasaban, hogy azt hitte terhes. Kemo es gyogyszerek nelkul sikerult meggyogyitania magat.
Olvastam egy orvos tanulmanyat, aki napi 25gramm Cvitaminnal gyogyitott rakos betegeket. (egy szem bogyoban altalaban van 500-1000mg, szoval kepzelheted a 25gramm mekkora lo adag.)
Szerencsere rengeteg alternativ gyogymodhoz lehet hozzajutni, csak keresni kell. Amit tehetsz, hogy kutakodsz a neten, keresed rakbol felgyogyult emberek irasait, tapasztalatait, alternativ orvosokat, barmit ami segithet neki.
Gyogyulast!!!
Hit meg csoda meg istenf@sza.
sok hülye ember van. jó nemérdekel ki hisz meg ki nem.
nekem is nagyapám tüdőrákban halt meg, éjjel nappal imádkoztam, mellette voltam mindíg és az orvos 2hónapot mondott még neki. az a 2 hónap 3 hét lett... Azóta nemhiszek semmiben sem. Családom is kiábrándult ebből a hívőségi sz@rságokból, szóval..... öregem.... ez a helyzet.
Sajnálom nagyfaterod mert az enyém 58évesen búcsúzott....
nekem is nagyapám tüdőrákban halt meg, éjjel nappal imádkoztam...... Azóta nemhiszek semmiben sem. ...... Szerintem a kerdezonek nem hinnie kell az ima erejeben, bar aldasom ra, ha o azt akarja.
Nem hokuszpokuszrol, meg csodatevo imarol van szo, hanem arrol, hogy az emberi test ugy lett megteremtve, hogy ha minden amire szuksege van megadatik neki, akkor kepes onmagat meggyogyitani akar a rakbol is.
Amire a kerdezo nagypapajanak most szuksege lehet, az egy alternativ gyogymod, egy teljesen uj megkozelitese a raknak es az abbol valo gyogyulasnak.
Mint irtam fentebb, Cvitamintol, sot valaki hidrogen peroxid kuratol gyogyult ki a rakbol. Ezek nem imak meg kuruzslasok, hanem kezzel foghato eljarasok, amik egyes embereknek segitenek. Nem minden segit mindenkinek, de meg kell probalni. Lehet, h talalnak egy olyan orvost aki most kiserletezik valami uj gyogyszeren, vagy most hallott valami eljarasrol ami segithet es mivel veszteni valoja nem sok van a nagypapanak, megprobalhatja.
Figyelj, sajnalom, hogy veszteseg ert, de a te imad az nem sokat segit masokon, csak onmagadon. Mindenki sajat maganak kell ezt elhatarozni es igenis egy jo adag hit segithet. De nem a te hited, hanem a beteg embernek az o sajat hite.
En kivanhatok barmit, megvuduzhatom a beteg rokonom, ha o feladta es menni akar, akkor menni fog, es ezen nem fog az en vagy mas imaja segiteni.
Viszont ha hiszi a beteg, hogy fel tud gyogyulni es keresi a segitseget, ra fog talalni, legyen az egy orvos egy uj gyogyszerrel, vagy egy alternativ gyogyasz, aki tud ajanlani valami kurat. A nagybatyamnak is volt rakja, neki a B17 segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!