Hol tudok Kaposváron cigit venni 18 év alatt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 14:37
12/20 anonim válasza:
de baaazdmeg, mit kell ezen ennyit tervezni, egyszerűen csak odamész, kérsz, aztán max nem adnak... elmész onnan és cső. nem lesz semmi bajod.
15/F
13/20 anonim válasza:
ha már olyan kemény vagy hogy cigizel 18 alatt, ahhoz is légy elég kemény hogy bemész egy boltba és kérsz cigit...
15/20 anonim válasza:
nem valami jól menő kisebb boltokban,kocsmákban.
16/20 anonim válasza:
Tudod hol van a Bohém kocsma? Ott adnak tuti. Ott szálanként is adnak. Egy szál 40 Ft.
17/20 anonim válasza:
Én a helyedben oda nem mennék,lehet,hogy ő a bolt tulaja,aztán hívja majd a rendőrséget,vagy nem tudom mit csinál,de szerintem oda ne menj! De lehet,hogy csak túlreagálom a dolgot! :)
13/F
18/20 A kérdező kommentje:
Ezért nem hívhatja ki a rendőrséget.
Max őt büntethetnék meg mert kiadja :))
2011. máj. 28. 21:24
19/20 anonim válasza:
Ugyan már, kiadják mindenhol, csak nem úgy kell bemenni hogy "csókolom apu leküldött cigarettáért néni tudna nekem adni?"
Egyébként meg ha ekkora nagy fasza legény vagy lény a cigi vételhez is kemény ,méghozzá önerőből, ne pedig itt kérdezősködj.
20/20 anonim válasza:
Gratulálok a kérdezőnek! Ne ne adjanak sehol! Aki meg ad azt büntessék meg! Az ötletadóknak is gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!