13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 12:18
11/13 anonim válasza:
Szerintem a világon a legnagyobb hülyeség az ,hogy vki azt mondja ,hogy a gyerek azért cigizik ,hogy menő legyen.én is 12 éves koromba szoktam rá és nem emiatt az okból. ha valaki azért szivja ,hogy menő legyen azt észrelehet venni a viselkedéséből is feltartott fej ugy szivja a cigit ,hogy mindeki lássa obcén szavakat hazsnál mellé. De amit nagyon utálok volt rá már példa ,hogy 13 éves gyerek sétált a ligetbe logatta az orrát és ugy szivta a cigit ,hogy alig lehessen észrevenni és egy papóka oda állt vele kötekedni ,hogy ettől nem lesz keményebb (a papókát elintéztem). Elöször jobb lenne kideritened ,hogy a barátod miért is cigizik.Bár ilyenkor sok mindent úgyse tudsz tenni egyik fülén be a másikon ki amit mondanak neki. ha pl túl sokszor emlegetitek neki ,hogy milyen káros a cigi akkor azt fogja elöb utobb gondolni ,hogy jajj már megint végig kell halgatnom ezt a baromságot.Sokat tényleg nem tehetsz érte nem tudod hejete letenni a cigit ezt neki kell AKARNI te csak abba tudsz segíteni ,hogy AKARJA abbahagyni.
12/13 anonim válasza:
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofő megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
13/13 anonim válasza:
unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menő gyereke hatására kezdte el,most 18 és ugyanúgy fejlődött,alig volt beteg,szal nem lett baja,de semmiképp sem egészséges,szal vhogy szedd le róla.
Nekem volt egy bnőm általánosban az úgynevezett cigis bandában,értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le,hogy nem szóltak hozzá,amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!