Melyik a leggyengébb vastagabb cigi?
Figyelt kérdés
Szoval nem p*napálcára gondolok, hanem rendes vastagságú cigire. Előre is köszi:)2011. máj. 19. 22:24
1/8 anonim válasza:
Kb, értelmetlen gyengét szívni, szívjál kék multit, az olcsó és jó, Bár én már leszoktam.:)
3/8 petya14 válasza:
szürke bond nincs ocsmány íze gyenge és olcsó
4/8 anonim válasza:
szinte minden cigarettamárkánál megtalálhatók a "hegyi levegő" beütésű cigik, és általában fehér színnel vannak jelölve. Ezek szerintem közel egyforma erősek (gyengék) lehetnek
5/8 anonim válasza:
Fehér, szürke, citromsárga, narancssárga. Ezek a leggyengébbek,de ha ennyire nem bírod a cigit akkor inkább ne dohányozz. Már én is megbántam, csak a pénzt viszi és nagyon nehéz leszokni róla.
6/8 anonim válasza:
ez előzőnek:
a szürke az pont hogy nem gyenge, hanem közepes erősségű
7/8 anonim válasza:
Utolsó: attól függ,milyen márka.Egyik ismerősöm szürke Pall Mall-t szív,abban a nikotin 0.2.Ennél gyengébb pedig a fehér,az 0.1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!