Mely nálunk kapható cigit ajánlanád?
Figyelt kérdés
Eddig kék esetleg mentolos Szofit szívtam, de kezdem egy kicsit unni. Kipróbálnék valami mást, hasonló árban, amit általában a kisebb boltokban is lehet kapni.2011. máj. 17. 20:31
1/4 anonim válasza:
egyiket sem ajánlanám :) de amúgy én régen kék bondot, vagy mentolos bondot szívtam
2/4 anonim válasza:
ezüst pall mall vagy kék multit szívtam, de egy éve leszoktam, és már nem is kívánom. Tedd le te is.
3/4 anonim válasza:
Igazából hasonló árban tényleg a Bond, vagy a Pall Mall van, a kettő közül én a Pall Mallt mondanám, a Bondot én nem tudom elszívni:s
Amúgy szerintem kék Multifilter, nekem a kékek közül az jött be a legjobban.
4/4 anonim válasza:
A PallMall-nek különleges ízvilága van, sztem a multinak kesernyés íze van. Szóval vagy PallMall vagy Bond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!