Vizipipától mélyül a hangom?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 12:14
11/19 anonim válasza:
Összességében, ha csak folyamatosan kifújod a füstöt, akkor mélyül a hangod. Tehát orron át beszívni, és szájon át folyamatosan kifújni. Gyakorlással megoldható.
13/19 anonim válasza:
Hany eves vagy? Erre irj valaszt kerlek,kivancsi vagyok.Igaz a korod es a nemed sem irtad,igy en ennek hianyaba valaszolok,amire gondolok. Mert,ha tinedzser es fiu, akkor az majd a pubertas kor utan valtozni fog, addig termeszetes kellemetlen jelenseg.
14/19 A kérdező kommentje:
15 éves fiú. Nem nagyon akar mélyülni a hangom és csak ezért kérdeztem. Úgy hogy a sok rosszindulatú ne írjon ide, köszi.
2011. máj. 20. 17:16
15/19 anonim válasza:
Jo hir a korod :) tenyleg e miatt magyarazhato most a hangod...ilyenkor nem tudod kontrolalni,hogy megszolalasnal epp mi jon majd ki belolle.Szoval nyugi, ido kell es akkor magatol megoldodik,leglabb is meg adj idot. A cigit pedig maskepp is,de emiatt fokepp feletsd el. Minden jot!
16/19 anonim válasza:
nem fog melyulni a hangod, de ha tul moho vagy akkor mefulladsz
17/19 anonim válasza:
én 15 vagyok, mély a hangom. Mielőtt cigizni kezdtem is mély volt már.
18/19 anonim válasza:
Nem mélyül pipától- két éve vízipipázunk, ugyanolyan hangom van...
19/19 anonim válasza:
Beszélj bele a vízipipa tartályába. Úgy mélyebbnek fog hangzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!