Írnátok ízesített cigaretta neveket árakkal,1000 alatt?
Figyelt kérdés
Kipróbálnék valami ízesítettet is, vaníliásról meg mentolosról hallottam csak. Mik vannak még amiket bármelyik dohányosnál be lehet szerezni? 1000ft alatt ha lehet. Köszi!2011. máj. 12. 19:02
1/7 anonim válasza:
A vaníliásnak mi a neve és nagyjából mennyibe kerül? Szívesen kipróbálnám. :)
2/7 anonim válasza:
Surfside márka, van belőle pina colada, cuba libre, mojito, mango.
3/7 anonim válasza:
Djarum, de az sajnos 1000fölött van
cherry, kretek, vanilia, szegfüszeg
4/7 anonim válasza:
Ha ízes cuccot akarsz szívni akkor miért nem vizipipázol ?
5/7 anonim válasza:
pl van még mangós is. énis szívtam ezeket de egy idő után meguntam. Tabakban vagy ilyen helyeken tudsz venni de ott is meg tudod kérdezni h milyenek vannak :)
6/7 anonim válasza:
9:29 voltam és ezek mind 1000 alatt vannak kb olyan áruk van mint egy bondnak vagy szofinak
7/7 anonim válasza:
Itt találsz a dohányok között ízesítetteket.. :) És szerintem nagyon jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!