Milyen szituáció volt az, mikor lebuktatok/bevallottátok? (dohányzás)
Szituáció, fogadtatás, hány éves voltál? (kort és nemet is, ha lehet) Illetve hogy ez a jövőre nézve hogyan befolyásolt titeket? (folytattátok, abbahagytátok, bűntudatotok volt, stb.)
Köszi!

Szia! én sajnos kb 6éve dohányzom. elöször anyu vette észre a cigim a táskába kb 15 lehetem(nem kutakodott, pont nyitottam ki elötte...) akkor azt mondtam h a barátomé a cigi... de aztán nem tudtam sokáig becsapni de otthon nem cigizhettem, 16után cigizhetem itthon is.
Apunál rosszabb volt(utolag vicces) egy ismimel beszélgettem az utcán cigi a kezembe, apu megállt mögöttem én nem vettem észre(kocsival)....aztán beszalladtam boltba majd haza kb 10perc múlva haza érek fater tiszta ideg...elkezd veszekedni, kiabálni mondom ennek mi baja? már egy kefirt se vehetek v mi? akkor mondta h látott cigizni.... hát őőő ízéé:D pfff.
azóta egymás cigijét szívjuk:D de azt mondta azért volt dühös mert nem mondtam meg neki.(szüleim elváltak, anyuval élek azért tudta meg késöbb)
2dolgot megjegyeznék azért: 15-17éves korom közt 1doboz 2-4napig kitartott 17-18után kezdtem sokat(napi egy doboz v több) de leszokoba vagyok.. de nagyon nem megy:(
üdv 21N

Reggel kimentem a teraszra rágyújtani (előtte nap egyedül voltam otthon és merő kíváncsiságból rágyújtottam-egy dohányos ismim se volt-és megtetszett). Nem is gondolkodtam mit csinálok, csak rágyújtottam. Anya meg egy pillanatra elkerekedett szemmel rámnézett, aztán csak röhögve annyit kérdezett "mióta?". Mindig is ilyen laza volt. Elmúltál 14, mondta.
Azóta is dohányzom és már az ikertesóm és a húgom is (nem kínálgattam őket, igaz nem is elleneztem)
19/L

Anyu megtalálta a cigit a táskámban. Nem volt dühös,inkább higgadtan kérdezgetett róla,hogy mióta,mennyit,stb...
Persze elmondta,hogy nem örül neki,és nem fogja fizetni a cigimet. :) Igaza van. Egyébként senki se dohányzik a családban,és nem lettem leszidva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!