Mi a véleményetek az ezüst marlbororól?
Antidohányosok kíméljenek! 18 elmúltam... ;)
Erősség? Íz? Mennyire hagy nyomot az ember ruháján? Mennyire közkedvelt típus?
elmegy. próbáld ki ha bejön akkor szívjad. az meg hogy mennyire közkedvelt azt a fene tudja.
nyomot meg annyira hagy mint bármi más cigi.
Nem rossz, sőt, tipikus marlboro íze van, sokáig szívtam, de aztán váltottam dunhillre, utána szörnyen utáltam az ízét. Érdekes, előtte semmi bajom nem volt vele, utána viszont nem volt finom a marlboro íz. Túl lazára volt talán tömve, a dunhillhez képest legalábbis, túl sok levegőt kaptam mellé, talán ez nem tetszett.
A szaga... mint a többi ciginek, büdös, talán a flavour plus volt az, amire egyszer mondták, hogy azt hiszik szivarozom a "kellemes" illata alapján.
Mindez már egy éve volt, azóta leszoktam és eszembe nem jutna még egyszer elszívni 1 szálat is.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Lehet, hogy gyenge, de szerintem annyira nincs erős szaga, meg ha nem szív sokat az ember, akkor inkább jobb szerintem egy ilyen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!