Van meg olyan ember rajtam kivul aki soha nem probalta ki a cigit?
Figyelt kérdés
20-hoz kozelitek es meg sose probaltam, nem is all szandekomban, csak errol almodtam es eszembe jutott a tema. Van meg itt ilyen ember? (lehetoleg ne 13-14 evesek irjanak)2011. máj. 10. 17:38
11/20 anonim válasza:
Én 39 vagyok, egyszer középsuliban egy slukkot ugyan kipróbáltam, de nem tüdőztem le. És nem is áll szándékomban rászokni, de még csak alkalmilag sem.
12/20 anonim válasza:
30 éves nő vagyok.Én se próbáltam soha és nem is akarom.:-)
13/20 anonim válasza:
Bár csak én is idetartoznék akik sosem cigiztek! :) De én jelenleg is szívom,de le akarok szokni!
14/20 anonim válasza:
34 múltam a barátnőm 33 s ismerek egy 32 éves nőcit.
egyikünk sem próbálta soha. ÉS MI ERRE BÜSZKÉK VAGYUNK, S NEM FOGJUK FEL ÚGY, HOGY KIHAGYTUNK VALAMIT!
15/20 anonim válasza:
Még sose próbáltam és nem is akarom kipróbálni.
20/F
16/20 anonim válasza:
Kétszer szívtam, egyszer két szálat, egyszer meg egyet. De mindét alkalommal be voltam rúgva. Nem volt sem jó, sem rossz, amolyan semleges. Köhögőrohamot és undort sem kaptam, pedig előtte sohasem cigiztem. Na de józanul még nem szívtam, és nem is akarok. Napi 500-at meg sokkal hasznosabban is el lehet költeni.
17/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 3x vagyok, és ez a cigizés még az egyetem alatt volt.
18/20 anonim válasza:
vannak, ne szarjábe! igaz én lassan 10 éve szívom ezt a szart, de vannak bőven
19/20 anonim válasza:
aki már takarított vendéglátóhelyen az tudja, hogy a hamutartó, cigis kuka stb tisztogatása 50-szer gusztustalanabb munka, mint wc-t pucolni!!!!!!!!
A CIGE = SZAR A KÖBÖN.
20/20 anonim válasza:
én már 12 évesen függő voltam de megbántam ugyhogy leszoktam 14évesen(addig napi 1dobozt is el tudtam szivni rosszabb napokon) most 31 éves vagyok és nem cigizek azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!