Hogy lehet a nikotintól besárgult körömöt megtisztítani?
A mutató ujjamon a köröm csúnyán besárgult. A többi szép! Viszont próbáltam körömkefével és mindennel, de semmi. :-(
Tudtok segíteni? 20/L
Meg is érdemled!!
Továbbá..volt a Schollnak egy körömmegújító szettje, aminek a lényege:
1. fel kell bufferral bolyhozni a köröm felszínét, utána egy fehérítő készítménnyel kezelni és utána felpolírozni, valamint egy ápoló erősítő és fényfokozó lakkot rátenni.
Az Essence-nek is van ilyen fehérítő folyadéka, meg a Rimmelnek is.Ezek olcsóbbak.
Buffert lehet kapni minden nagyobb áruházban, Rossmannban is.
Köszönöm :-)
Adtál pár jó tippet.
Amúgy nagyon adok az ápoltságra. Mivel a körmök állapota sok mindent elárul egy emberről, így erre különösen odafigyelek!
a legjobb ha leszoksz....Én évekig cigiztem...szégyen nem szégyen, 14 éves korom óta...Most leszek 21. És egyik nap felhúztam magam azon, hogy adok magamra, ápoltak a körmeim mégis durván besárgult a mutató ujjam, minden nap mosok fogat mégis csak sárga...és sárga...és sárga....és egyik nap felkeltem és nem gyújtottam rá! És most büszkén kijelenthetem hogy 1 hónapja és 6 napja nem gyújtottam rá! Méghozzá úgy hogy anyuék a lakásban cigiznek és egésznap szivom a füstöt!
És a legjobb, a fogam kezd fehéredni, a körmöm meg teljesen kitisztult :)
Ajánlom neked is a leszokást :) Ha komolyan eldöntöd, akkor simán menni fog :)
L/20
Előzőnek van igaza, és gratula neki!
További érvek az egészség, a pénz, és a majdani gyermeked egészsége.
A köröm a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!