Egy 13 éves fiúnak a minimális dohányzás mennyit árthat?
Szija!
Nyugtass meg hogy 30 szálnál tényleg nem volt több:)
Én is ekkora voltam az első szálnál,csak én lány...és akkor kezdett menő lenni ez a nikotin mentes cigi,aminek csak pl gyümölcs íze van meg füstöl a papír miatt gondolom és annyi....nem káros meg semmi,de cigi,kis nőies vékony szálú....
Ez a látszat csal kategória...ha van rá havonta majdnem 1500 ft-od akkor nem lesz baj,szívd azt ha már nagyon akarod....A te életed...De legalább ne a barna füstszűrős,baromi erős,apám/nagyapám által is szívott durva cigit szívd mert az ilyen korban nem jót,sőt semmikor sem jó!!!
Mondom ezt az ízesített nikotin mentes cigit megengedem neked hogy szívd,de semmi jó nincs benne,csak olyan mint ha banánt epret vagy vaníliát ennél....:D
U.i.:Én azóta az este óta aligha rágyújtotta egyszer is....
Semmi érdekes nincs abban,míg a többiek szívják,én nyomom a szöveget...:D Nekem az a cigiszünet hogy jártatom a számat nekik:D
16:34-es vagyok:)
Nem tudom...:) Bocsi,de nem tudom a ciril betűket elolvasni:D
Magyarországon is lehet kapni,de annak nem tudom a nevét,csak annyit hogy 1500-2000 ft-ba kerülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!