Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a kedvenc vízipipa dohányod?

Mi a kedvenc vízipipa dohányod?

Figyelt kérdés
márka, íz, hol veszed? mennyiért? :D
2011. máj. 7. 00:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Bármelyik gyümölcsös, kivéve a narancsost, bár haveromnak bejött. Én amondó vagyok, hogy az ilyen kávés csokis, vanlíliás stb el kell felejteni. Gyümölcsös dohányokat vegyél. Próbáld végig őket.

Budapesten a Tököly úton az egyik sarkon van egy nagyon jó kis bolt.

2011. máj. 7. 01:34
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem a shiazo kövek a kedvenceim, bármilyen ízben, 1400 ét veszem a sultan centerben, a thõköly úton
2011. máj. 7. 09:37
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi, írjatok még :D
2011. máj. 7. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a szőlősnek van a legjöbb, legtöményebb füstje, de csak a gyümölcsösek a jók, meg a redbullos, meg a mentolos..
2011. máj. 7. 15:43
 5/12 A kérdező kommentje:
redbullos?:O az nem undorító?
2011. máj. 7. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sok fajtát szoktam szívni, ízre annyira nincs kedvencebb, van vagy 10 íz amit nagyon szeretek és mindig mást veszek, általábban 2 is van otthon hogy tudjam cserélgetni vagy akár keverni ha összeillik az ízük! A mentást pl. magában nem szeretem de nagyon sok ízhez jó "fűszernek"! A redbullost már kostoltam, nekem nem jött be, nagyon rágógumi íze van! Egyébként ajánlom az Al Fakher dohányokat, nagyon drágák, akár kétszer annyiban is kerülnek, viszont kb. 1,5-szer ennyi ideig bírják és nagyon különleges erőteljes gyümölcsös ízük van, ha egyet slukkolok egy pipából láthatlanba egyből megtudom mondani ha Al Fakher!

Egyébként a Szultán Kincseiből szoktam vásárolni ami a Nyugati és az Oktogon között van nagyábból félúton az út keleti oldalán! Én 1900ért szoktam venni de egyébként 2200, mármint a Nakhla dohányok, az Al Fakkher nagyábból a duplája!

2011. máj. 8. 00:26
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi nekem nakhla dohány-om van. Erről tapasztalat?:D
2011. máj. 8. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is Nakhlat szoktam szívni többnyire mert bár a Fakher a kedvencem ahogy mondtam nagyon drága! A Nakhla Egyiptomi dohány, Magyarországon a legalsobb árkategóriában és leggyakoribb dohány szokott lenni, ennek ellenére nem mondanám gyenge minőségűnek, teljesen átlagos, én elégedett szoktam lenni vele! És talán ennek van a legtöbb ízkinálata!
2011. máj. 8. 13:03
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi :):):)
2011. máj. 8. 13:24
 10/12 anonim válasza:
Al Waha-t vagy El.Mazag-ot vegyél ez a kettő a legjobb. De tényleg, inkább a gyümölcsösek. Pl.: rágósat ne vegyél, datojásat se XD Tudom, az is gyümölcs, de egy borzalom...
2011. máj. 18. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!