Mi a kedvenc vízipipa dohányod?
Bármelyik gyümölcsös, kivéve a narancsost, bár haveromnak bejött. Én amondó vagyok, hogy az ilyen kávés csokis, vanlíliás stb el kell felejteni. Gyümölcsös dohányokat vegyél. Próbáld végig őket.
Budapesten a Tököly úton az egyik sarkon van egy nagyon jó kis bolt.
Nagyon sok fajtát szoktam szívni, ízre annyira nincs kedvencebb, van vagy 10 íz amit nagyon szeretek és mindig mást veszek, általábban 2 is van otthon hogy tudjam cserélgetni vagy akár keverni ha összeillik az ízük! A mentást pl. magában nem szeretem de nagyon sok ízhez jó "fűszernek"! A redbullost már kostoltam, nekem nem jött be, nagyon rágógumi íze van! Egyébként ajánlom az Al Fakher dohányokat, nagyon drágák, akár kétszer annyiban is kerülnek, viszont kb. 1,5-szer ennyi ideig bírják és nagyon különleges erőteljes gyümölcsös ízük van, ha egyet slukkolok egy pipából láthatlanba egyből megtudom mondani ha Al Fakher!
Egyébként a Szultán Kincseiből szoktam vásárolni ami a Nyugati és az Oktogon között van nagyábból félúton az út keleti oldalán! Én 1900ért szoktam venni de egyébként 2200, mármint a Nakhla dohányok, az Al Fakkher nagyábból a duplája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!