Budapesten hol van a legnagyobb választék cigarettából?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok h dohánybolt ahol a létező összes cigaretta fajtát lehet kapni.2011. ápr. 30. 16:50
1/2 anonim válasza:
Olyan boltot szerintem sehol nem lehet találni, ahol a LÉTEZŐ összes cigaretta fajta kapható, amik Magyarországon vannak. Amúgy én a legnagyobb választékot mindig a TESCO dohányüzeletinél látom, ott tényleg megvolt az összes cigi amit kerestem, és eddig sehol nem kaptam. A sz@r Mustang, meg Sláger cigitől kezdve, a legjobb prémium kategóriásig minden van, ott érdemes körülnézni. Van amúgy a VII. kerületnél, a zsinagóga környékén egy nagy dohány-ajándékbolt, ott is baromi nagy a választási lehetőség, én ezeket a helyeket tudom kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!