Segítesz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy Székesfehérváron hol van olyan bolt ahol lehet venni vízipipába dohányt? És hogy a bolt hol van, kiadnák-e nekem (14 vok), és hogy csak dohányt árulnak vagy lehet venni pipát és ahhoz kiegészítőket is(széntartó konzol és kerámia kéne meg persze dohány :)?2011. ápr. 28. 13:13
1/6 anonim válasza:
A törit tudod ennyire mint ezeket a dolgokat?18 éves kor alattinak nem adhatnak ki dohányárút elvileg!
2/6 A kérdező kommentje:
elvileg.. 16 éves tesómnak is kiadták xD
2011. ápr. 28. 13:46
3/6 A kérdező kommentje:
amúgy ha netről rendelsz akkor simán odaadják egy ötéves gyereknek is(sry) de amúgy mindenki lesz@rja a szabályokat x[)
2011. ápr. 28. 13:49
4/6 anonim válasza:
A piát is kiadnák neked nyugi. Egyébként meg rendelj a netről, max a bátyád, vagy apád veszi át. Egyébként meg én 15 vagyok és piát meg cigit is kiadnak nekem a spárban ,igaz néznek vagy 20 nak...
5/6 anonim válasza:
ne rendelj sehonnan szokj le mert beledöglesz 30 éves korodra
6/6 anonim válasza:
utolsó: te aztán a neved és az életkorod alapján nagyon érthetsz hozzá. Amúgy meg ilyen marhaságot is rég hallottam. Talán valami indok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!