Hogy lehet füstből karikát fújni?
és ne tüdőből fújd, hanem alöbb hozd föl a szádba, és onnan nyomasd apró, de erős löketekkel.
én legalábbis ígycsinálom.
Állítólag elég nehéz, de érdekes módon én egyből megtanultam :D fogékony vagyok a hülyeségre. Nekem akkoriban úgy mondták, hogy a torkodban megragad a füst és onnan kell "fújni", úgy mintha Ö betűt mondanál, de hangot nem adsz ki. Jobban mondva nem is fújod a füstöt hanem csak kiengeded és közben úgy tartod a szád mint amikor Ö betűt ejtesz ki. Én úgy szoktam csinálni, hogy beleszívok a cigibe, letüdőzöm és egy kicsit kifújok belőle, "feljön" az a füst is ami bent maradt és akkor kezdek el Ö betűzni. 7-8 karikát is ki tudok így fújni. Az elején több füstöt fújjál ki, így nem fogja csípni a torkod.
El lehet vele szórakozni egy jó sokáig! :D
Hello!
Beszívod a füstöt, majd egy kicsit hátrahajtod a fejed, kis o-alakúra formálod a szád és kicsi füstöket engedj ki rajta.
Valahogy ott a garatüregben képzel kis lökő mozdulatokat, nem a szájüregben.
Nekem sikerül :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!