Milyen füvet szívtok?
Figyelt kérdés
és mennyi a thc tartalma ?
Mennyit szívtok havonta /hetente ?
2011. ápr. 24. 01:46
11/16 anonim válasza:
California: Ha jól rémlik a "nem"-ek győztek (igaz, csak hajszállal) Californiában, így nem vagyok benne biztos, hogy legális lett. Legfeljebb a füvezőket nem büntetik.
12/16 anonim válasza:
"Hollandiában legális, de lassan másfél éve Svájcban és január óta Californiában is az."
Ez baromság. Csak dekriminalizálták, de egyik helyen sem legális.
Itt láthatod, hogy alig akad olyan ország, ahol legális a cannabis. Gyakorlatilag csak a 3. világ országai és ott is kb. a törzsi rituálék miatt engedélyezett.
13/16 anonim válasza:
20:06 érdekes hogy denmark (dánia) az illegálisnak van a listában megjelölve pedig van egy negyed ahol nyíltan árulják az utcán. (voltam ott :P)
14/16 anonim válasza:
californiaban csak a medical marijuana hasznalata legalis. viszont engedelyt orvostol viccesen konnyu szerezni. rendesen vannak smoke shopok. bemesz, felmutatod a kartyad es valogathatsz tobb fajta fubol, sutibol stb... viszont a rendorok is kb pont leszarjak hogy ha szivsz van e engedelyed vagy sem. ha arulod, letartoztatnak. ha talalnak nalad es nincs engedelyed max elviszik es elszivjak ok :D kb ez a realis helyzet. papiron csak az indokolt esetekben hasznalhato orvosi engedelyel.
15/16 anonim válasza:
20:10
És akkor mi van? A Nyugati aluljáróban is teljesen nyíltan árulják a füvet... Sőt, a kokaint, a katit, a heroint és még sok mást is.
Legális akkor lesz valami, ha a főutcán nyithatok egy boltot "fű bót" néven ahol áfás számlára mindenféle engedélyek nélkül árulhatom a gandzsát.
16/16 anonim válasza:
Én rengeteget,sajnos. Az utóbbi időben még jobban rászoktam,de a nevét sosem figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!