Miskolcon hol tudok vízipipa dohányt venni? (sürgős! )
Figyelt kérdés
Mielőtt még jönnek a hülyébbnél hülyébb kommentek, igen, elmúltam már 18 éves, nem 13 éves vagyok, nem magamnak kell, lakótársamat szeretném meglepni vele születésnapja alkalmából.
Ha írtok helyet, akkor ha lehet azt is írjátok le, hogyan juthatok el oda... :D Ha még árat is írtok, annak nagyon fogok örülni! :D Ja és még egy kérdés, ti milyet ajánlotok? Ízesítés, nikotinmentes, stb.?
Köszönöm!
19f
2011. ápr. 19. 17:51
1/3 anonim válasza:
Ha van valami dohánybolt, akkor ott, esetleg a Tescoban, Coraban a dohánypult részlegnél, de ez nem százas. SOk szerencsét!:)
2/3 anonim válasza:
Tesnoban tuti nem találsz. Én már nem emlékszem h mi a hely neve de emlékezetből nagyából tudom. Ha tudod hol van a vodafone meg a t-mobil. na azon az oldalon mész míg egy sikátorba nem érsz. vagy ilyen lakópark vagymi. vanak ott boltok . az egész sárga. na bemész és bal oldalt lesz egy ilyen bolt. ahol vizipipa doányt, és pipát is lehet venni. már rég voltam arra de ott lesz az. és olcsó is.
3/3 A kérdező kommentje:
Tehát ha a centrumtól sétálok kifelé, akkor kisétálok kb. 2 villamos megállót és a jobb oldalt lesz. Utcát vagy valamit nem tudnál mondani? :D Egyébként mennyire sikátor? tehát ha arra még nem jártam, fel fog tűnni? Ki kell sétálni addig, ahol felverték a burkolatot és véget ér a sétáló utca?
2011. ápr. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!