Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell letüdőzni a cigit?...

Hogy kell letüdőzni a cigit? És a vizipipát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a nyelvem hátsó részén ien fura dudorok jelentek meg.. lehet h eddig is ott voltak csak most tűnt fel de az egész nyelvemen mintha valami szürke lepedék lenne de nem jön le... valamint a nyelvem jobb oldalán van 1 pont ahol 1 kicist fáj ha hozzáér a szám belsejéhez vagy a fogaimhoz.. nem cigizek rendszeresen csak néha-néha... nem is vagyok függő.. nem is tervezem... nyugtassatok meg h nincs semmi cigitől származó betegségem vagy szájrákom!!!!!!!!!
2009. márc. 4. 00:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Letüdőzni úgy kell, mintha levegőt vennél. (onnan tudom, hogy amikor elkezdtem dohányozni, nekem így "tanították" és ment is egyből. Most már nem dohányzom! Szerencsére.)

Dudorok vannak a nyelv hátsó részén. A lebedék viszont nem normális. Én a helyedben mindenképpen elmennék dokihoz.

2009. márc. 4. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy h leszoktál..(nem sokaknak sikerül)énse rendszeresen cigizek de most 1 ieig minden cigit visszautasítok ha nem múlik el a szürke lepedék meg a fájás akk elmek dokihoz.. köszi a választ!!!
2009. márc. 4. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugy tanitották meg letüdőzni,hogy beleszivsz,és mondod: húúúú jön a tanár:D
2009. márc. 4. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDDDDD hatásos lehet!!! xDDDDD de érdekes minden szívás után mondani hogy húúúúúú jön a tanár!!! xDDDDD
2009. márc. 4. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt már írták hogy kell letüdőzni. Azt viszont nem h azét szokták mert a tüdőben szívódik fel a nikotin. Ennyitől nem kaphatsz szájrákot. Valószínűleg a lepedék nem függ össze a fájó résszel. Előbbi valamilyen betegség kísérő tünete pl. nátha vagy bélrendszeri betegség. Kérdezz rá a háziorvosodnál. A fájó pont "természetes", nekem is szokott ilyen lenni. Majd elmúlik.

Hozzáteszem nem vagyok orvos, ha tényleg megnézeted magad erre is kérdezz rá.

2009. márc. 4. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen!!.. tényleg ez lehet igaz mert nemrég nátáhs voltam...!!! mégegyszer köszi
2009. márc. 5. 14:08
 7/9 anonim válasza:
Nekem úgy hogy : Híí a lovam:)) de a tanáros jobb :)
2009. jún. 13. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

A vizipipát nem szabad le tüdőzni.:D

isten ments.:D

azt csak beszivod és kifújod xD

a cigit meg még én sem tom rendesen letüdözni xD

2009. dec. 30. 23:22
 9/9 anonim válasza:

kedves utolsó válaszoló.

szerinted az a levegő/füst amit beszívsz hova megy? alapszintű általános iskolás biológia úgy látom nagyon messziről elkerült....

Remélem nem fog nagyon szíven ütni a dolog, de ha levegőt veszel, az a tüdődbe kerül =OO

2010. márc. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!