Hogy kell letüdőzni a cigit? És a vizipipát?
Letüdőzni úgy kell, mintha levegőt vennél. (onnan tudom, hogy amikor elkezdtem dohányozni, nekem így "tanították" és ment is egyből. Most már nem dohányzom! Szerencsére.)
Dudorok vannak a nyelv hátsó részén. A lebedék viszont nem normális. Én a helyedben mindenképpen elmennék dokihoz.
Azt már írták hogy kell letüdőzni. Azt viszont nem h azét szokták mert a tüdőben szívódik fel a nikotin. Ennyitől nem kaphatsz szájrákot. Valószínűleg a lepedék nem függ össze a fájó résszel. Előbbi valamilyen betegség kísérő tünete pl. nátha vagy bélrendszeri betegség. Kérdezz rá a háziorvosodnál. A fájó pont "természetes", nekem is szokott ilyen lenni. Majd elmúlik.
Hozzáteszem nem vagyok orvos, ha tényleg megnézeted magad erre is kérdezz rá.
A vizipipát nem szabad le tüdőzni.:D
isten ments.:D
azt csak beszivod és kifújod xD
a cigit meg még én sem tom rendesen letüdözni xD
kedves utolsó válaszoló.
szerinted az a levegő/füst amit beszívsz hova megy? alapszintű általános iskolás biológia úgy látom nagyon messziről elkerült....
Remélem nem fog nagyon szíven ütni a dolog, de ha levegőt veszel, az a tüdődbe kerül =OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!