Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gáz ha egy fiú marlboro gold...

Gáz ha egy fiú marlboro gold touch-ot szív?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Aszongya villogat vele, bexarok. :DDDDDDd Mintha az lenne a lényeg egy ciginél.

De buta vagy fiam... nembaj Vancsók azok csak buták.

2012. szept. 1. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:

EGÉSZÉGÜGYI OKOK MIATT A:_D_A:SD:_ASD_:

JÉZUSOM XDDDDDDDDDDDDDD

Valld be hogy dagadt vagy, és AHHOZ IS lusta vagy, hogy lemenj futni, meg diétázni. Semmi kitartást nincs benned. Egy nagy meztelencsiga vagy kisbarátom, semmi több.

Azt erre elkezd cigizni, hogy kövér és még nehezebben vegyen levegőt, GZ! ... nagy az isten állatkertje. De mondjuk azzal még nem is lenne baj. Igazából az okozza a gondot, hogy alacsony a kerítés. :S

2012. szept. 1. 14:45
 13/13 Attila77664 válasza:

minap vettem gold touchot, iszonyatosan szar ne tudjátok meg...

pedig ugyan olyan erős mint a sima arany...

CIKI A CIGI de én 2-3hónapja szívok napi 1-2 ismétlem 1-2 szálat nagyon rossz esetben elmegy 3-4...

Kék multit szívok csak a trafikok miatt már csak marlboro volt így gondoltam kipróbálom... lehet hogy emiatt most nem is fogok 2-t se szívni.. :D

2013. máj. 31. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!