Kisebb boltokban, közértekben (coop, "sarki fűszeres") cigit-sört kiadják? (18 alatt,16 vagyok)
"nem hiszem el, hogy a "negatív" válaszolók között egyik sem ment el mondjuk bulizni 16 évesen, egyik sem szívott el egyetlen szál cigit sem, egyik sem ivott egy korty sört sem.. vagy ha igen, akkor az meg az ő baja hogy nem tudja élvezni az életet!"
Es ti miert hiszitek, hogy csak piaval, droggal es cigivel lehet elvezni az eletet?
Szerintem ez csak arra igaz akinek szar az elete, es gyenge hozza, hogy jobba tegye, es kulonbozo potszerekhez nyul.
Ja, es igen, en is jartam bulizni fiatal koromba, de aztan rajottem, hogy teljes az eletem anelkul is, van szereto parom, varjuk a gyerekunk, dolgozom, hogy biztositsam nekik amire szukseguk van, eljarunk kirandulni, nyaralni, vannak megbizhato rendes barataim, a gondokon meg igyekszem felulkerekedni, pedig azokbol sincs keves. Ja, es a cigi meg a pia nem oldotta meg egyiket sem helyettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!