Mennyibe kerül egy doboz Camel cigi most?
Figyelt kérdés
Még soha nem vettem, ki szeretném próbálni. Melyik fajta a legjobb? Az erősségek hogy vannak? Előre is köszönöm a válaszokat.2011. márc. 31. 14:56
2/8 anonim válasza:
Én ajánlom a Camelt nyugodt szívvel, szerintem nem egy rossz cigaretta. Én kéket vettem először, bár egy kicsit kaparósnak találtam, ízre egy kicsit keserűnek, de amúgy elfogadható. Néhány hónappal ezelőtt 610 volt, ha jól emlékszem, de az erősségét már elfelejtettem, bár olyan 6-os értékek körül voltak. Mindenképp ajánlom inkább a sárgát, nekem az sokkal jobban bevált, bár ízlések és pofonok:))
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor a sárgát próbálom meg. Nekem azt mondták, hogy édeskés íze van.
2011. márc. 31. 17:33
4/8 anonim válasza:
A legjobb cigi! A sárga nagyon erős, 10 0.1 10-es, bár nem annyira érzed rajta, erős, jelelgzetes aromája van a török dohánynak köszönhetően. A mai nap vettem, 660 volt. EZ az igazi cigi:)
Bár valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem... ez a két véglet van..:)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom a sárgát. Piros Marbi és Barna szofi (ezeket szívom, attól függ mennyi zsém van) után csak nem fogok belehalni... :D
2011. ápr. 1. 07:03
7/8 A kérdező kommentje:
580 Ft-ba kerül.
2011. ápr. 27. 11:20
8/8 anonim válasza:
Akkor ezis jelentősen csökkent, csakúgy mint a Marlboro, vagy a Davidoff:) Mindenesetre örülök neki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!