Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kanizsán 13 évesen hol tudok...

Kanizsán 13 évesen hol tudok vízipipa dohányt venni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
sehol...
2011. márc. 30. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kanizsai, de szerintem bárhol tudsz venni ahol kapható. Itt, nálunk Budapesten, is mindenhol kiadják a 13-14 éveseknek:)Úgy tudom, hogy erre nincs korhatár, de elnézést, ha tévedek:)
2011. márc. 31. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon tévedsz kedves előző, mert dohányárúról beszélünk...
2011. márc. 31. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor én kérek elnézést természetesen:)Csak azért gondoltam, mert a Sultan Center,- ami Magyarország egyik legjobb vízipipa szaküzlete, és az országban is egyedülálló- bármit megvehetsz, még múltkor hangoztatták is, hogy nincs korhatár a dohányaikra a boltban. Ennek amúgy jó egy éve, de akkor még a Westend dohányüzletében is láttam olyan srácokat vízipipa dohányt venni, akik fél szemmel sem tűntek nekem 18-nak. Persze, lehet egy év alatt megváltozott ez a dolog:)
2011. márc. 31. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom régen hogy volt, de most hogy rátették a zárjegyet biztos szigorítottak.
2011. márc. 31. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Marhaság, mindenhol kiadják, csak jó helyre kell menni, én 15 vagyok, bár többnek néznek, és vettem már cigit meg alkoholt az auchanban, és nem kréték el a személymet...
2011. ápr. 1. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

VP dohányt szerintem kiadják. A szultánban főleg, ott az arabokkal bármit le lehet boltolni :D

De vicces, tőlem a múltkor egy nagy áruházban kérték a személyimet, hogy vagyok-e már 18, mikor haverral beugrottunk sörért. Igaz mindketten lediplomáztunk már, mindkettőnknek körszakálla van... Sokmindennek kinézhetünk, de 17-nek biztos nem.

2011. ápr. 1. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen még nagyon nem kellene semmilyen füsttel szennyezned magad ha az még csak vízipipa füst is!
2011. ápr. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!