Mi a külömbség a pipa, a cigi, és a szivar között?
félre ne ért...nem azt mondtam hogy meg akarlak verni, mert nem verekszem ilyen kis szarok miatt, és értelemes választ...
(pl.: ha a válaszolókat végigolvasod, ott van egy aki leírta hogy van e benne szűrő, stb) :D de ha nem tudod hogy micsodák ezek, akkor sajnálom...
am a te válaszod is jó, télleg máhogy néz ki :D csak kicsit részletesebben gondolta... (de az ilyen IQ ninjáktól mit lehet várni...)
Ahhoz az oldalhoz csatlakozom, amely szerint a kérdező a hülye; nem a főkérdése miatt (bár hogy a különbség szót valaki nem tudja leírni, azért az is erre utal), hanem a válaszok után.
Honnan veszed, hogy a kötözködő válaszadó nem tudja, mi az a szűrő? Erre semmi nem utal.
A hülyés dolgot semennyire sem érted, pedig teljesen világos. De mégis kavartál benne össze-vissza. Szóval azért a hülye mégiscsak látszik, hogy ki.
A kötözködős válaszok annyiból jogosak, hogy nem fejtetted ki, mire gondolsz.
Köszönöm hogy valaki mellém állt, és legalább látja a dolgokat...
Mellesleg teljesen tisztába vagyok mindennel, de még ha le is írtam volna úgy is az lett volna hogy másik válaszolóról másoltam...
Én lennék az idióta? Nem, max a te válaszod, én tudok normálist választ adni ha akarok:
Szivar, dohány levélbe tekert dohány, nem tüdőzik le, az íze miatt szívják.
Cigaretta: Kis dohánydarabkák, apróra vágva, papírba töltbe, füst és nikotin, kátrány szűrővel felszerelve. rendkíból káros, bár inkább hajlma kérdése a betegség.
Pipa, nem értek hozzá, de a wikipédián részletesen megtalálsz róla mindent:DXD
b*zd meg....ennyit vártam amit az utolsó írt...13:31-válaszolónak: nem hülyéztem le a szürőmiatt, én tettem fel a kérdést hogy hogy lehet hogy a szűrő káros, mert akkor szokás kérdezni ha nem tudok valmit...(na mindegy)
jah, elrontottam egy szót...nem lehet mindenki olyan tökéletes, és mindettudó mint ti...
am lehethogy nem írtam le hogy muiregondolok, de azért gondolom akinek van egy kise logikája, kitalálhatta volna...(bár ha néhányembernek ez magas, akkor sajnálom...)
"nem hülyéztem le a szürőmiatt, én tettem fel a kérdést hogy hogy lehet hogy a szűrő káros, mert akkor szokás kérdezni ha nem tudok valmit..."
Sehol nem látom a kérdést, hol tetted fel? A szűrő miatt pedig lesajnáltad, azt feltételezvén, hogy a másik nem tudja, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!