Füvet lehet boltban kapható cigihüvelybe és papírba tölteni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szakértő tekerésben, és ez a megoldás jutott eszembe,mivel apumnak van cigitöltője,bár nem használja:D2011. márc. 19. 21:43
1/13 anonim 

válasza:

Én teafüvet és pázsitfüvet szoktam beletölteni. Teafűből a csipkebogyósat, pázsitból a jól trágyázott és kiszárítottat ajánlom.
2/13 anonim 

válasza:

1 próbát megér, de ki tudja mit szűr le az a szűrő... inkább vegyél egy ilyen: [link]
3/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Hát eszméletlen milyen kifinomult humorod van, gondolom sok időbe telt összerakni egy ilyen frappáns mondatot... -.-
2.ik válaszoló: igazad van a szűrőre nem is gondoltam:) köszönöm a választ
2011. márc. 19. 21:55
5/13 anonim 

válasza:

Kedves kérdező. Köszönöm a bókot. Csak az a feltételezés bánt, hogy nekem - mint írástudónak - hosszú időbe került kitalálnom a választ. Na, nem baj, csak túlteszem rajta magam. :D
6/13 A kérdező kommentje:
:D legalább nem vagy paraszt,ezt értékelem!:D
2011. márc. 19. 22:10
7/13 anonim 

válasza:

am figyelhetik miket irsz a neten úgyhogy nem kéne itt tiltott drogokról írni, meg alapból szívni se
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tájékoztatást kedves :D életemben 1x próbáltam.
És ha netán kiakarom megint? 1, nem mondtam hogy már van 2, nem mondtam olyat h bárkinek átadnám.
mit tudnak velem csinálni? főleg a semmiért.. Istenem.
2011. márc. 19. 22:21
9/13 anonim 

válasza:

Nem olyan nehéz tekerni , kicsit gyakorolni kell . Vegyél cp-t , és csak úgy kezdj el magadtól tekergetni 5-6 után ráérzel a dologra, és kb. a 8. cigid már elfogadható lesz. De ha nagyon nem megy, még 1000 mód van a füstölésre. Én sem vagyok egy túl ügyes ember, de lelestem a netről , hogy kell tekerni , és szorgosan gyakorolgattam... még élveztem is :D Nagy büszkeség tud lenni , egy gyönyörű cigi :)
10/13 anonim 

válasza:

De szerintem tuti van ott egy haver , aki vágja a témát, és szívességből megtekeri neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!