A cigi elvonásnak nálatok mik a tünetei?
én lehet hogy extrémebb eset vagyok mer széttoltam az agyam sok sok kemikáliával régebben de én a második napon lájtos csukott szem halukat fedezek fel(amik sohasem durvulnak el csak maradnak amik, olyan mint ha az érzéseimet vizualizálnám) . meg persze fokozott agresszió és türelem hiány, meg megnövekedett éhség.
eddig max 2 hónapig tűrtem akkor nem is tudom miért gyújtottam rá újra mert teljesen tünetmentes voltam.
Kedves Doky!
Köszönöm. Még hozzá tenném, nekem nem volt semmilyen különösebb okom, hacsak nem - fogadalmat (nem vagyok hívő, meg és nem hiszek a babonában) tettem: (3 évig húzódó gyermek elhelyezési bírósági procedúra) "mindent" meg próbáltam, hogy visszakapjam gyerekeimet. Nem ment, a hülye magyar "anya centrikus" családjog miatt. Gyerekeim is már nagyok, kapcsolatunk töretlen, de a 20 évet megszenvedtem a napi kapcsolat hiánya miatt. Erősebb volt a kötődésem gyerekeimhez, mint a cigarettához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!