Milyen cigivel kezdted?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 20:52
11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi vàlaszotokat!
2011. márc. 15. 06:57
12/27 anonim válasza:
hmm ugy látom a legtöbben kék bonddal kezdték.:D én 12évesen sárga multival és most fehér LD.:DD 15/L
13/27 anonim válasza:
kezdőként piros malbit szívtam, aztán rájöttem hogy hülye vagyok, most kék bond :D
14/27 anonim válasza:
bézs multi, akkor még volt!Húúúú régi szép idők! :D
Bocsánat de ezt muszály megkérdeznem!Ez mitől tipikusan 13 éves kérdés?
Mi is szoktunk beszélgetni arról hogy ki milyen cigivel szokott rá, és jót nevetünk az idősebbeken (a társaságba lévőkön)akik még mezítlábas cigit szívtak.
Pedig már nem tinik vagyunk.
15/27 anonim válasza:
piros bond az első hónapban, de fájt tőle a tüdőm, úgyhogy most kék:D
16/27 anonim válasza:
szürke golden volt az első doboz cigim mert csak azt ismertem.14 éves voltam.aztán piros viceroy,kék viceroy,mikor volt pénzem kék multi,aztán úgy 4-5 hónapja töltöm a cigit:kék golden gate dohány,és piros golden papír.
18/27 A kérdező kommentje:
Hàt igen régi szép idők :D
Am én kék viceroy-al keztem.
2011. márc. 16. 15:00
19/27 anonim válasza:
én arany marlboro-val kezdtem
20/27 anonim válasza:
amilyen cigit először szívtam? talán valami marci. aztán barátnőmmel poénból cigiztünk néha, eeeej, valami 235 volt egy doboz kék szofi :D az se tegnap volt :D
amikor komolyabban rászoktam akkor szürke bond.
egy ideje meg már töltöm, mert sokkal olcsóbb, és 1000x finomabb mint ezek a bolti szarok. már bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!