Miért ilyen Drágák a Cigaretták!?
Figyelt kérdés
Ennek semmi értelme nincs hogy megadóztatják a cigi-t, dohányzók lesznek igyis-úgyis amugymeg az emberiség része ezt nem lehet betíltani. aki meg nem akkar szívni az neszívja2011. márc. 7. 21:33
11/23 A kérdező kommentje:
inkább töltöm a cigit az olcsóbb is
2011. márc. 7. 22:06
12/23 anonim válasza:
Töltsed a kapadohányt, legalább meghalsz és az államnak nem kell nyugdíjazásra költenie, és több jut nekünk.
13/23 anonim válasza:
Egy okot sorolj fel, miért tartozna az emberi kultúrához a dohányzás, csak egyet miért ne lehetne nélküle élni, csak egyet, miért kell védni.
14/23 anonim válasza:
ha egyik napról a másikra nem lehetne kapni dohányt, elkezdenél hisztizni és dühöngeni, mint egy őrült, semmivel sem jobb, mint egy DROG!
15/23 anonim válasza:
én ugyan csak kocacigiztem néha, tehát engem nem befolyásolt, de több barátom szokott le és egy év után verték a fejüket a falba, hogy miért nem tették meg előbb. Hogy mennyivel szabadabbak, a lakás jószagú, nem kell este 11-kor boltot keresni, nem bűzlik a kocsi, ruha, nem büdös a szájuk, nem kell újrafehéríteni a fogukat.....stb
16/23 Klipi válasza:
Szánalmas,hogy mennyire függtök egy ilyen hülyeségtől. GYENGÉK VAGYTOK!
Szarkasztikus Ákosnak igaza van!
17/23 anonim válasza:
Még jobban meg kéne adoztatni! Akkor legalább kevesebbet költenének az emberek cigire, vagy egyáltalán nem! Javulna az ország egészségi állapota
18/23 anonim válasza:
Én felemelném 1000Forintra a cigik árát. Fizessenek a büdösszájúak. Én nem vettem észre, hogy a vendéglátóhelyeken kevesebben lennének, pedig van egy-kettő, ahol már egy-két éve tilos a dohányzás, mégis tele vannak. A dohányzás, és a pia legális drog.
19/23 anonim válasza:
én 13 éves vagyok de, úgy látom a dolgot hogy cigizni elég ciki és nem is leszel tőle menő. (Persze ez csak 10-16 éves korig van kb :) ) De az én korosztályomba is van olyan aki cigizik, és látszik hogy csak azért, hogy kitünjön a többiek közül, pedig evvel csak leégeti magát.
20/23 anonim válasza:
És szerintem az is jó lenne ha illegális dolognak számítana a cigaretta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!