Mi is az a snuff? És milyen változatai vannak? Mert úgy hallottam, hogy van amit a szájba kell tenni, van amit az orrba felszívni.
amit szájba kell tenni az Snuss! itthon "sznüssz"-nek ejtik. Amúgy nálunk nem engedélyezett a cucc. Svédek szeretik.Egyszer probáltam, ajak alá kell tenni undoirtó a szaga:D de amugy nemrossz:DÜvegszál van benne ami felsérti a nyálkarátyát és felszivódik a nikotin.
A snuff meg ha joltudom az amit mi "tubák"nak hívunk. Őrölt dohány, fel kell szivni az orrodba, van mindenféle ízben, eddig csak mentolost probáltam, aztmondják cigi helyett is lehet de nekem közömbös az egész dolog, simán rágyujtok utána:D nem veszi el a kedvem:D
Az üvegszál része az elég durva!!!
Igaz, hogy az üvegszál magában nem rákkeltő, de elég kellemetlen, ha belefúródik a bőrbe/szembe v. nyálkahártyára kerül. Hosszú ideig irritál, amire ki képes a szervezet dolgozni (ezért dolgoznak vele védőmaszkban)!
"Két dolog végtelen:
-az emberi hülyeség és
-a világegyetem, de az utóbbi nem biztos"
(Albert Einstein)
Szerintem ne próbáld ki, ha tényleg üvegszál van benne!
A snus-ról pár szót. Látom élnek itt a legendák. A snus leginkább az arab országokban és a svédeknél elterjedt. A svéd snus kicsit úgymond egészségesebb mert ők kivonták belőle a rákkeltő anyagokat, viszont az arab snus az erősebb. Az a rész h darált üvegszilánkok vannak benne az nem igaz. Régebben még a '90-es években az oroszoknál volt ez h, bele daráltak a snus-be üvegszilánkokat. Ma már nem!
A snus az túlérett dohány kiszárítva ledarálva alkoholba áztatva. Magyarországon nem lehet kapni csak elszórva itt-ott Birkózóknál meg Judosoknál. Van külömbféle ízű. Pl.: arabból van sima megmentolos. A svédeknél van mindenfajta.
Van sima tomős, meg filteres amit csak be kell rakni az ínedhez. Mellékhatása: szédülés, ha nem szoktad meg még a nikotint vagy lenyeltél a snus-ból akkor hányinger. Jó kis cucc szerintem jobb mint a cigi. ennyit a snusról remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!