Hogyan kell szivni a szivart? Hogy gyújtod meg, és melyik végét szivod?
Nem szokás letüdőzni, és szivarvágóval kell az egyik végét levágni, a másik végén sokszor van szívóka.
Nem egészséges a szivarozás sem, ajakrákot okoz, az ajakrákban szenvedők nagy százaláka szivaros.
Szia!
Ha kézzel sodort szivart veszel, akkor azoknak az egyik végén, úgynevezett sapka van, azt kell levágni egy szivarvágóval, de ne a szivar teljes kerületén vágd, hanem egy kicsit hátrébb, szóval a levágott rész kerülete kisebb legyen mint a szivaré (ezt a végét szívod), a géppel sodort szivarokon általában már előre le van vágva, azokon jól látszik, hogy a kisebb, beszűkült részét szívod és a másikat gyújtod.
Ezután a másik végét meggyújtod, de ne tartsd bele a lángba hanem előbb "pörköld meg" a végét vagyis még ne szívd, ha ez megvan, szintén ne tartsd a lágaba, de szívjad, és ha nagy szivarról van szó akkor forgasd is közben hogy mindenhol gyulladjon meg, és kész is.
És valóban nem szabad letüdőzni, a szivart az ízéért veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!