Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet, hogy a füstszűrő...

Lehet, hogy a füstszűrő nélküli cigi segít rá a tüdőgyulladás kialakulásában?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Tüdőgyuszi?

Nos, az tuti, hogy a dohányzás gyengévé teszi a tüdőt, és az egész légutat, így hajlamosabb vagy fertőzésekre, gyulladásokra ezen a területen. Plusz ha egyszer benne vagy a betegségben, nehezen gyógyulsz.

2011. febr. 21. 23:45
 2/3 A kérdező kommentje:
nem dohányzok rendszeresen, csak alkalmanként (hetente, kéthetente)
2011. febr. 21. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Az nyilván nem roncsol annyira, mint a napi több szál cigi. Ebben az esetben nem gondolom, hogy a tüdőgyuszihoz érdemben hozzájárult volna, de jót nem teszel vele, az tuti. Bár még mindig jobb így ritkán szívni, mint egyfolytában. Azt tanácsolom neked, hogy szokj le, amíg nem szoktál rá teljesen. Én is kéthenete cigiztem, egy doboz kitartott vagy három hónapig, vagy tovább, ilyenkor érdemes leszokni. Én megtettem, életem egyik legjobb döntése volt :) Olvass valami elrettentő cikket, vagy ilyesmi, és lépj, mielőtt nem vagy függő--... Rákot és sok mást ugyanis ez a mennyiség is okozhat.
2011. febr. 22. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!