Mit tennél, ha kiderülne, hogy a legjobb barátod cigizik?
Figyelt kérdés
Korábban sem ő, sem én, most...
18/F
2011. febr. 19. 01:09
11/21 anonim válasza:
Semmit. Megkérdezném ugyan, hogy miért teszi (talán segít levezetni a stresszt?) és elmondanám, hogy szerintem le kellene szoknia, de ennyi.
Másrészről nagyon nem bírom a cigifüstöt, szóval nálam nem gyújthatna rá és én sem szívesen tartózkodnék füstös helyen.
Emellett alapból taszít ha valaki cigizik, de mivel barátról van szó így mindegy, mert vele úgysem kerülnék közelebbi kapcsolatba.
Szóval elfogadnám, hogy hát ez van. Én biztos, hogy nem követném a példáját.
13/21 anonim válasza:
megkérdezném mért.. és ha tényleg komoly oka van akor segítenék azon, majd leszokni a cigiről.. bár ha már régebb óta cigizik.. kicsi az esélye hogy leszokjon..
14/21 anonim válasza:
hát nagyot csalódnék benne az biztos
16/21 rebeka11 válasza:
ha a legjobb baratja vagyok akkor nem leszek olyan mint a tobbi nem cigizo hatalmas marha mert ha jo baratja vagyok akkor nem csalodok benne hanem elfogadom mert tudom hogy o csak azt szeretne tudni hogy menyit er a szememben es en ahelyet hogy a szemebe mondanam hogy csalodtam benne mint ahogy valaki irta itt hanem azt mondanam neki hogy nincs semmi baj mert en attol is ha nagy bunt kovet el en mindig elfogom fogadni ahogy van es ha nem cigizel egyszeruen megkered ha veled van csak ritkan gyujtson ra mar ha nem szereted a fustjet
17/21 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval teljes mértékben egyetértek ......
18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D
2011. febr. 21. 22:46
19/21 rebeka11 válasza:
az utanam vagyis az utso valaszolonak koszonom az egyutt erzest
20/21 anonim válasza:
Semmit, hadd cigizzen. Attól Ő nem lesz más ember sem jobb, sem rosszabb. Ha nem így látod akkor baj van az értékítéleteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!